Muumilaakso-terveiset Legia Varsovan DJ:ltä eivät KuPSia kauaa lämmittäneet Eurooppa-liigan karsintaottelussa. Itse ottelusta kokonaisuutena jäi käteen varsin kohtuullinen yhden maalin tappio.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
Legia Varsova toivotti Kuopion Palloseuran tervetulleeksi stadionille Muumilaakson tunnusmusiikin tahdissa. Sen verran paikallisella DJ:lla oli vielä hakemista, että kappale lähti soimaan ruotsin kielellä. #KuPS #UELfi

Puolustaja Mateusz Wieteska vei isännät johtoon ottelun ensimmäisellä maalia kohti suuntautuneella yrityksellä, kulmapotkutilanteesta kymmenennellä peliminuutilla.

@KuPS1923

@KuPS1923
9' MAALI. Legian ensimmäinen kulmapotku ja pallo on maalissa. Hyvin kontrollissa ollut alku valuu hukkaan. #KuPSlive (1-0)

Murheellinen alku ei kuitenkaan lannistanut kuopiolaisia. Avausjakso tilastollisesti Legian, mutta ainoa tilastomerkintä maalin jälkeen Rangelin varoitus paria minuuttia ennen taukoa.

@KuPS1923
45min Legia - KuPS 1-0.

Vähintäänkin kohtalainen jakso Keltamustalta, mutta erikoistilanteesta ikävä takaisku. Murtautumista pitää tehostaa. #KuPSlive

Toinen jakso noudatteli pitkälti samaa kaavaa, ja mieleen alkoi hiipiä HJK:n keskiviikon ottelu Belgradissa.

@KuPS1923
59' Lähellä! Kulmapotkusta Soldo jatkaa Rangelille, mutta puolustaja pelastaa maaliviivalta. #KuPSlive (1-0)

Tunnin pelin jälkeen pöytäkirjaan saatiin merkintöjä, kun KuPS:n Tabi Manga nappasi ensin varoituksen, ja marssi pian sen jälkeen penkille – tilalle Saku Savolainen. Pian vaihdon jälkeen keltamustat näkivät keltaista jo kolmannen kerran, tällä kertaa varoitettuna Reuben Ayarna.

70. minuutin kohdalla maalintekoyritykset kirjattiin isännille 12-5.

Varttia ennen täyttä aikaa Jani Honkavaara haki hyökkäystehoja vaihtamalla Issa Thiaw:n Tucoon, sekä vielä 80. minuutilla Rangelin 19-vuotiaaseen Tommi Jyryyn.

Kullanarvoinen tasoitusosuma ja vierasmaali jäi tekemättä, mutta ottelun toiseen osaan päästään aivan siedettävistä lähtölukemista.