© Kuva:

KuPS – Legia: Takaiskuihin ei varaa

Eurooppa-Liiga
KuPS – Legia
Torstai 01.08. klo 19:00

KuPS taistelee torstaina Eurooppa-Liigan jatkopaikasta puolalaista Legia Varsovaa vastaan. Ottelu on joukkueen lisäksi testi myös koko seuran organisaatiolle, sillä Legian faneilla on melko kipakka maine. Toivotaan, että seura on tehnyt turvallisuuskartoitukset huolellisesti torstain ottelua silmällä pitäen.

KuPS taisteli ensimmäisessä osaottelussa miehekkäästi ja selvisi siedettävällä 1-0 tappiolla. Jani Honkavaaran suojatit pelasivat ennakkoluulottomasti parempiaan vastaan ja ovat toiseen osaotteluun lähdettäessä vielä pelissä mukana. Totuuden nimissä numerot hieman mairittelevat savolaisia, mutta tulos antaa lähtökohdat erittäin mielenkiintoiseen toiseen otteluun. KuPSin olisi saatava luotua paikkoja, mutta yhteenkään takaiskuun ei ole missään nimessä varaa. Viikonloppuna Honkavaara hieman kierrätti miehistöään KPV:tä vastaan ja yhdessä venähtäneen kotimatkan kanssa se myötävaikutti kuopiolaisten tappioon.

Legia olisi siis saatava pidettyä poissa tonteilta. Kova tehtävä, sillä puolalaisjoukkueelta löytyy kosolti laatua. Puolalaisten työskentelyssä viime viikolla oli toisella jaksolla jo varmistelun makua, joten ei joukkue mikään ylittämätön este kuopiolaisille ole, jos asiat loksahtelevat täysin kohdilleen. Väinölänniemellä odotettavissa on täysi tupa ja uudenlaiset alkuasetelmat.

Vetosuositus

KuPSin on jossain vaiheessa pakko avata omaa peliään ja Legia tulee tällöin pääsemään laadukkaisiin vastahyökkäyksiin. Odotan toisesta ottelusta pelinkuvaltaan avoimempaa kuin viime viikolla Varsovassa. Vetosuosituksena annan torstain taistoon Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,00.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun KuPS – Legia ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 200 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.