Kakkonen
MP – MiPK
Torstai 04.07. klo 18:30

Otetaan vielä nosto kakkosesta, jossa pelataan Mikkelin derby MP – MiPK. Odotettavissa on hieno jalkapallojuhla ja katsojamäärä tulee varmasti olemaan kakkosen mittapuulla komea. Mikkelissä on nostetta jalkapallolle ja paikkakunta ansaitsisi ehdottomasti joukkueen korkeammalle sarjatasolle.

Tämä on ainakin MP:n tavoite, sillä joukkueella on tavoitteena sarjanousu ja tätä tukemaan tehtiin kakkosen sarjatasolle vahvoja hankintoja. Joukkueen perusrunko on hyvä ja kymmenen pelatun ottelun jälkeen se on vielä tappioitta. Muutama tasapeli on pienenä kauneusvirheenä tilillä, mutta kokonaisuudessaan nousujuna on hyvässä vauhdissa. Viime kierroksella MP haki komean 0-4 vierasvoiton alkukauden alisuorittajasta PEPOsta.

MiPK nousi kakkoseen kaksi vuotta sitten ja näyttää vakiinnuttaneen paikkansa tällä sarjatasolla. Kauden alku sujui hienosti, mutta viimeisestä voitosta on jo yli kuukausi aikaa: viimeiset neljä peliä on sujunut voitoitta ja tällä hetkellä tappioita on alla kaksi. Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon, että joukkueen maalipörssin kärjessä viilettää kokenut liigajyrä Rafael.

Vetosuositus

Derbyt ovat tietysti hengeltään aivan oma juttunsa, mutta tällä hetkellä faktat tuntuisivat puhuvan MP:n puolesta. Otetaan kevyt suositus tämän puolesta: MP voittaa ottelun kertoimella 1,72.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun MP – MiPK ja kohteeseen veto ”MP voittaa ottelun”. Jos MP voittaa, saat 172 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai MiPK voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]