MYPA – EIF: vieraat vapaassa pudotuksessa

Ykkönen
MYPA – EIF
Lauantai 06.07 klo 17:00

Ykkösen alakerrassa pelataan lauantaina mielenkiintoinen ottelu: sarjan hyvin ailahtelevasti aloittanut MYPA isännöi vapaassa pudotuksessa olevaa EIF:iä. Joukkueet ovat sarjassa nyt kahdeksantena ja yhdeksäntenä – takana on ainoastaan putoajan paikalla kaksi pistettä perässä oleva AC Kajaani.

MYPAn joukkue on ykkösen tasolle nuori ja kokematon. Alkukaudesta tämä näkyi kentällä todella raa’alla tavalla – joukkuetta vietiin kuin litran mittaa. Otteet ovat kauden edetessä kypsyneet, mutta edelleen taso heittelee: hyvää päivää saattaa seurata todella huono esitys. MYPAn alakerta on hasardialtis ja omiin on mennyt yli kaksi maalia per ottelu. Se on liikaa.

EIFin puolustus on ollut vielä MYPAakin vuotoisampi. Joukkue erotti ennen KTP-peliä valmentajansa, mutta eipä sillä taikatempulla esitys parantunut yhtään – päinvastoin. EIFin tilanne näyttää todella huonolta tällä hetkellä. Joukkue kaipaisi vahvistusta oikeastaan kaikille pelipaikoille. Pari pelaajasopimusta loppui kuun vaihteeseen ja sekin rassaa. Lisäksi Zacharias Ekströmin korttitili tuli täyteen KTP:tä vastaan ja mies huilaa lauantaina. EIF tarvitsisi suunnanmuutoksen, sillä neljässä viimeisessä ottelussa on tullut yhtä monta tappiota maalierolla 1-14 – joskin vastukset olivat sarjan paremmasta päästä.

Vetosuositus

MYPA ei ole mikään maailman varmin sijoituskohde, mutta tässä ottelussa olen kertoimenasettelusta eri mieltä. MYPA on minun papereissani kotonaan suosikki ja vetosuosituksena annan hyvin mielin MYPA voittaa ottelun kertoimella 2,55.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun MYPA – EIF ja kohteeseen veto ”MYPA voittaa ottelun”. Jos MYPA voittaa ottelun, saat 255 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai EIF voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.