Nõmme Kalju – Celtic: Pelkkä muodollisuus

Mestarien Liiga
Nõmme Kalju – Celtic
Tiistai 30.07. klo 20:00

Tiistainen Nõmme Kaljun ja Celticin välinen ottelu Tallinnassa on lähinnä muodollisuus: Celtic vei ensimmäisessä ottelussa eestiläisiä kuin litran mittaa. Kaljulle tämä ottelu tuo lähinnä kokemusta kovista europeleistä ja Celticille se toimii valmistautumisena lähestyvää Skotlannin liigaa varten. Vedonlyönnillisesti ottelu ei ole kuitenkaan vailla mielenkiintoa.

Viikonloppuna Kaljulla ei ollut Viron liigassa ottelua, joten keskittyminen on voitu aloittaa tähän otteluun heti viimeviikkoisen selkäsaunan jälkeen. Ensimmäisessä ottelussa Kalju oli hätää kärsimässä, sillä Celtic loi laadukkaita maalipaikkoja solkenaan, kun taas Kalju ei saanut ainoatakaan laukausta maalia kohti – joukkueen maaliodottama oli käytännössä olematon. Tämä kausi ei ole kotimaan sarjassakaan ollut hyvä, sillä joukkue on neljäntenä peräti 12 pistettä sarjakärki Floraa perässä.

Celtic voi tulla toiseen otteluun rennolla otteella. Voi tietysti olla, että skotit järjestävät toisen maalintekoharjoituksen, mutta pidän todennäköisempänä, että toinen matsi menee pelailuksi. Ainakin voisi odottaa, että manageri Neil Lennon kierrättää miehistöään tässä ottelussa. Tärkeintä on saada ottelu pelattua niin, että kaikki pelaajat palaavat terveinä kotiin.

Vetosuositus

Näistä lähtökohdista en pidä ottelua yhtä runsasmaalisena kuin vetomarkkinoilla tunnutaan luulevan. Vähämaalisuus kiinnostaa näillä linjoilla mukavasti, joten underilla mennään kohden tätä matsia: vetosuositus on Ottelussa alle 3.5 maalia kertoimella 1,71.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Nõmme Kalju – Celtic ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 3.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään enintään kolme maalia, saat 171 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään neljä maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.