Mestarien Liiga
Plzen – Olympiakos
Tiistai 23.07. klo 20:00

Tiistaina tsekkiläinen Viktoria Plzen isännöi kreikkalaista Olympiakosia Mestarien Liigan karsinnassa. Arpa on heittänyt suhteellisen laadukkaat eurojoukkueet vastakkain jo tässä vaiheessa ja ottelupari on vähintäänkin mielenkiintoinen. Plzen on ehtinyt jo aloittaa kotimaan sarjan, kun Olympiakos on puolestaan tahkonnut tätä ennen vain harjoituspelejä. Tämän ottelun näet suorana lähetyksenä TV:stä.

Plzen on aloittanut Tsekin liigan hienosti kahdella voitolla. Viime kaudella joukkue sijoittui Slavia Prahan jälkeen sarjassa toiseksi ja profiloitui erityisesti kivikovana kotijoukkueena – joukkue voitti neljätoista kotiotteluaan ja pelasi yhden tasapelin. Tämä toimii varoituksena myös Olympiakosille, kun se saapuu Plzenin linnakkeeseen Doosan Arenalle.

Olympiakos on tahkonnut kesän aikana useita harjoituspelejä, mutta kilpailullisesta ottelusta on jo aikaa. Joukkue pelasi vahvan kauden Kreikan liigassa ja hävisi sarjataulukossa vain kauden tappioitta taaplanneelle PAOKille. Isäntien tapaan myös Olympiakos on todella vahva kotijoukkue, mikä vaikuttaa myös tämän ottelun pelivalintaan.

Vetosuositus

En saa joukkueiden välille psyykattua merkittävää luokkaeroa. Molemmat joukkueet elävät kotipeleistään ja Plzenin eduksi pitää laskea se, että sillä on jo sarjapelejä tälle kaudelle takana. Vetosuosituksena tähän otteluun on Plzen voittaa ottelun kertoimella 2,40.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Plzen – Olympiakos ja kohteeseen veto Plzen voittaa ottelun. Jos Plzen voittaa ottelun, saat 240 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Olympiakos voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi valikoituja Mestarien Liigan otteluja, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.