Ruotsin tuska oli käsinkosketeltavaa – kapteeni lyyhistyi yksin nurmen pintaan: ”Valtava tyhjyys”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!

Ruotsi hävisi dramaattisesti Hollannille naisten MM-kisojen välierässä keskiviikkoiltana. Ottelu eteni aina jatkoajalle saakka ja voittajaksi selviytyi lopulta Hollanti lukemin 1-0.

Ruotsin maajoukkueen kapteeni Caroline Seger oli täysin murtunut välierän jälkeen. Muu joukkue kokoontui lohduttamaan toisiaan ottelun jälkeen, mutta 34-vuotias Seger jäi yksin istumaan keskiympyrään.

– Niin monia tunteita pinnassa. Ollaan tehty niin paljon töitä ja ollaan niin lähellä. Viimeiset MM-kisat menossa ja se olisi voinut päättyä finaaliin… Nyt on vain valtava tyhjyys, Seger sai sanotuksi ruotsalaiselle Aftonbladetille.

Kisat eivät ole kuitenkaan Ruotsin osalta ohi. Edessä on pronssiottelu vähintään yhtä kovan pettymyksen kokenutta Englantia vastaan. Seger myönsi, että latautuminen pronssipeliin voi olla haastavaa, ainakin hänelle itselleen.

– Se on todella vaikeaa itselleni kapteenina. Täytyy kerätä itseni ja sen jälkeen täytyy kaivaa voimaa muihin pelaajiin ja itseeni. Mutta se on pakko, meillä ei ole muuta mahdollisuutta.

Pronssinen mitali on kuitenkin parempi kuin ei mitään.

– Olisi raskaampaa lähteä kotiin tyhjin käsin, Seger sanoi.

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!