African Cup of Nations
Senegal – Algeria
Perjantai 19.07. klo 22:00

Perjantaina pelataan Afrikan mestaruusturnauksen finaali, jossa jo lohkovaiheessa toisensa kohdanneet Senegal ja Algeria kisailevat mestaruuskannusta. Lohkopelissä Algeria voitti, mutta pystyykö se toistamaan tämän tempun finaalissa? Senegal olisi kuitenkin pelitapahtumien varjossa ansainnut alkulohkon ottelusta jotain.

Senegalin ykköstykki turnauksessa on ollut Liverpoolin Sadió Mane, joka on onnistunut tähän mennessä maalinteossa kolme kertaa. Manen lisäksi joukkue on voinut luottaa kovaan puolustukseensa, joka kieltämättä kokee kovan suoneniskun, kun Kalidou Koulibaly on pelikiellossa. Edouard Mendyn loukkaannuttua maalissa on ollut Alfred Gomis, joka on mitat täyttävä maalivahti. Välierässä Senegal kaatoi Tunisian jatkoaikamaalilla, mutta ottelu olisi voinut kääntyä miten päin vaan.

Algerian kovimmat tykit ovat olleet Adam Ounas sekä Riyad Mahrez, joiden tilillä on myös kolme maalia. Mahrez teki välierässä vapaapotkumaalin aivan viime hetkillä ja pudotti näin Nigerian loppuottelusta. Algeria on turnauksessa ilman tappioita ja valmentaja Djamel Belmadilla ei ole paineita muuttaa joukkueen kokoonpanoa välierästä. Pelillisesti Algeria on ollut turnauksen kenties paras ja varmin joukkue.

Vetosuositus

Turnauksen finaali tulee olemaan pienten marginaalien ottelu. Vetomarkkinat ovat haistelleet vähämaalisuuden aivan oikein, joten siihen emme pääse iskemään. Pidän Algeriaa pikkusuosikkina ja vetosuositus on Voittaa pokaalin: Algeria kertoimella 1,90.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Senegal – Algeria ja kohteeseen veto ”Voittaa pokaalin: Algeria”. Jos Algeria voittaa mestaruuden, saat 190 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Senegal voittaa mestaruuden, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]