Veikkausliiga
SJK – FC Lahti
Perjantai 26.07. klo 18:30

Veikkausliigakierros potkaistaan liikkeelle perjantaina Seinäjoella, jossa paikallinen SJK isännöi FC Lahtea. Historiadatan perusteella FC Lahti on ollut seinäjokisille vaikea vastus, sillä se on pystynyt voittoon vain kolmessa ottelussa 18 kohtaamisessa. Tänään on kuitenkin uusi päivä ja kahden voiton orastavassa voittoputkessa oleva SJK on suosikki Kuhnureita vastaan.

SJK otti täydet pisteet kahdesta Pohjanmaan derbystä. Eivät esitykset silti erikseen hurmanneet, vaikkakin KPV:tä vastaan kokoonpanokin oli pakon sanelemana melko erikoinen. VPS:ää vastaan kävi ilmi, miten vaikeaa SJK:n pelaaminen on sumppupuolustusta vastaan. KPV:tä vastaan Alexei Eremenkon suojattien pelisysteemi alkoi toimia vasta toisella jaksolla. Kokoonpanotiedot lupailevat, että pelaajia saadaan takaisin kokoonpanoon. Yhtenä tekijänä perjantaina on lähes 30 asteen helle.

FC Lahden esitykset eivät myöskään ole olleet erityisen ihastuttavia, vaikka joukkue onnistui sumputtamaan voiton Ilvestä vastaan. Muutamien pelaajien pelikunnosta saadaan tietoa vasta perjantain aikana. Lisäksi Irfan Sadik ja Matti Klinga ovat pelikiellossa. Kuhnurit luottavat todennäköisesti vastaiskujen voimaan perjantain pelissä.

Vetosuositus

Ottelun maaliodottama ei ole kovinkaan korkea ja tämä on tiedostettu myös vetomarkkinoilla. Jos Lahden puolustustaktiikka onnistuu, ei SJK:lla ole helppo iltapuhde tiedossa. SJK on minun makuuni hieman liian iso suosikki, joten vetosuositus on FC Lahden venymisestä pisteille: Aasialainen tasoitus, FC Lahti +0.5 kertoimella 1,98.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun SJK – FC Lahti ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, FC Lahti +0.5”. Jos ottelu päättyy tasan tai FC Lahti voittaa, saat 198 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos SJK voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]