Seinäjoen Jalkapallokerho tiedottaa solmineensa pelaajasopimuksen isokokoisen senegalilaistopparin Samba Bengan kanssa.

192-senttinen Benga, 22, on jo tullut suomalaisille jalkapallon ystäville tutuksi pelatessaan tällä kaudella Ykkösessä EIF:n miehistössä.

SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko pitää Bengaa ennen kaikkea tulevaisuuden pelaajana. Hänen mukaansa tämä ei ehkä ole vielä täysin valmis Veikkausliigaan.

– Tiesin jo etukäteen tänne tullessani, että tämä on iso ja kunnianhimoinen seura. Yllätyin kuitenkin, kuinka hyvin minut otettiin vastaan. Tämä tuntui heti kuin perheeltä. Kaikki olivat seurassa yhtä suurta perhettä. Näin pelissä kuinka kannattajat ja pelaajat juhlivat yhdessä, ja treeneissä juttelin pelaajien kanssa lisää. He ottivat minut todella hyvin vastaan, Samba Benga kertoo SJK:n verkkosivuilla.

– Olen jättänyt taakseni kaiken muun elämässäni ja teen kaikkeni jalkapallon eteen. Minä rakastan jalkapalloa ja tämä on minun elämääni. Olen erittäin määrätietoinen ja haluan mennä eteenpäin urallani, aivan huipulle asti. Olen valmis tekemään kaikkeni sen eteen.

Benga sai jalkapallo-oppinsa Italiassa. Hän on pelannut uransa aikana myös Romaniassa.