2. Bundesliga
Stuttgart – Hannover
Perjantai 26.07. klo 21:30

Perjantaina tärähtää liikkeelle myös Saksan jalkapallokausi ja ensimmäisenä potkaistaan 2. Bundesliga käyntiin. Sekä Stuttgart että Hannover putosivat viime kauden päätteeksi Bundesligasta – Hannover putosi suoraan ja Stuttgart kivuliaasti putoamiskarsinnassa Union Berliniä vastaan. Varsinkin isäntien tavoitteena on pakko olla pikainen nousu takaisin parrasvaloihin. Ilahduttavasti tämä ottelu kuuluu TV:n valikoimaan.

Stuttgart on kokenut luonnollisesti muutoksia putoamisen jälkeen. Tim Walter on astunut puikkoihin managerina ja joukkueesta on myyty pelaajia todella surutta. Tilalle on tehty nuoria, mutta mitat täyttäviä sainauksia. Kaikki tähtää sarjanousuun ja vahvalla miehityksellä se on täysin realismia. Tässä ottelussa isännillä on ikäviä poissaoloja, kun Nicolas Gonzales, Anastasios Donis ja Emiliano Insua ovat loukkaantuneina.

Myös Hannoverilla on kakkoseen aivan hyvä porukka. Joukkue vältti pahemman hajaantumisen putoamisen jälkeen ja lisäksi joukkue on saanut tehtyä mukavia hankintoja. Aivan isäntien veroisena nippuna Hannoveria ei voi pitää, sillä se kalpenee laadussa ja tason leveydessä. Toisaalta vieraiden kokoonpanotilanne on isäntiä parempi. Viime kaudesta Hannoverin olisi parannettava esityksiään vieraissa, sillä se ei onnistunut kairaamaan ainoatakaan vierasvoittoa koko kaudella.

Vetosuositus

Stuttgart on eittämättä ottelussa suosikki, mutta Hannoverilla on mahdollisuutensa. Vetomarkkinoilla suosikkeja on hieman turhan innokkaastikin painettu alas, joten me otamme kantaa vieraitten pääsemisestä pisteille: vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Hannover +0.5 kertoimella 1,98.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Stuttgart – Hannover ja kohteeseen veto Aasialainen tasoitus, Hannover +0.5. Jos ottelu päättyy tasan tai Hannover voittaa, saat 198 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Stuttgart voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi 2. Bundesligan otteluita, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.