© Kuva:

UEL-karsinta: Aberdeen vs RoPS – näin näet ottelun suorana ja ilmaiseksi!

RoPS kohtaa Eurooppa-liigan karsintojen avauskierroksella skotlantilaisen Aberdeenin. Pääset katsomaan ottelun ilmaiseksi ja suorana lähetyksenä.

RoPS aloittaa taistot vieraskentällä. Vastus on kovaa luokkaa, sillä viime kaudella Aberdeen sijoittui Skotlannin Valioliigassa neljänneksi asti. Europelikokemusta joukkueelta löytyy runsaasti, vaikka menestystä ei ole samalla tapaa enää tullut viime vuosina.

Aberdeenin kovin saavutus eurokentiltä on vuodelta 1983. Tuolloin seura voitti sekä Cup-voittajien cupin että Euroopan Supercupin. Viime kesänä Dons kohtasi toisella karsintakierroksella Burnleyn ja pärjäsi hyvin.

Koska molemmat osat päättyivät 1-1-tasapeliin, jouduttiin ratkaisua hakemaan jatkoajalta. Siinä kohtaa Aberdeenin paukut yksinkertaisesti loppuivat ja Burnley hoiti matsin kotiin.

RoPS ei ole tällä kaudella ollut erityisen vakuuttava kotoisessa liigassa. Sarjataulukosta se löytyy vasta sijalta 10. Nämä europelit ovat kuitenkin aivan eri asia ja ryhmä on varmasti syttynyt.

Näin näet ottelut ilmaiseksi:

Unibet lähettää RoPS:n, KuPS:n ja HJK:n matsit suorana lähetyksenä ja ilmaiseksi. Seuraa alapuolen ohjeita ja tiedät, miten pääset väijymään pelit.

Ohjeet:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (saat ensitalletusbonuksen 100€ asti).
3. Siirry UnibetTV:n pariin ja voit aloittaa otteluiden katselun.

Torstaina 11.7.2019
Aberdeen FC – RoPS, Pittodrie Stadium, Aberdeen
Klo 19.45 Skotlannin aikaa. klo 21.45 Suomen aikaa.