© Kuva:

USA – Hollanti: naisten kisat päätökseen

Naisten MM-kisat
USA – Hollanti
Sunnuntai 07.07. klo 18:00

Sunnuntaina naisten MM-kisat huipentuvat finaaliin, jossa hallitseva mestari USA saa vastaansa Hollannin. Molemmat selvittivät tiensä finaaliin erittäin jännittävien välierien jälkeen ja finaalista on odotettavissa tiukkaa kamaa. USA on ansaittu suosikki, mutta Hollantia ei voi aliarvioida – eivätkä sitä jenkit varmasti tee.

Ensimmäinen yllätys välierässä oli, että Megan Rapinoe oli penkillä. Syy tähän oli mitä todennäköisimmin taktinen. USA teki ensimmäisellä jaksolla tarvittavat maalit, mutta Englannilta hylättiin tasoitusmaali paitsiona, Steph Houghton missasi pilkun ja lopulta selän katkaisi Millie Brightin ulosajo. Naarasleijonat möivät siis nahkansa kalliilla, mutta USA eteni finaaliin. Se ei ole varsinaisesti loistanut pudotuspeleissä, mutta joka ottelussa sen on ollut ratkaisevan verran vastustajaansa etevämpi. Joukkueen puolustus tuntuu kestävän kiitettävästi.

Hollanti ei ole mielestäni ollut hyökkäystyöskentelyltään Englannin veroinen. Joukkue tarvitsi jatkoajan selvittääkseen Ruotsin välierässä, eivätkä he luoneet erityisen paljoa maalipaikkoja sitä ennenkään. USA:n tiivistä puolustusta vastaan voi maalinteko olla erityisen haastavaa. Kun ottelun luonne otetaan vielä huomioon, maaliodottama ei nouse aivan kattoon asti.

Vetosuositus

Maalit voivat siis olla kortilla sunnuntaina. Tätä taustaa vasten vähämaalisuus maistuu vetoihinkin. Vetosuositus on Ottelussa alle 2,5 maalia kertoimella 1,98.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun USA – Hollanti ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat 198 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.