Muutamien Arsenal-pelaajien ulkonäössä on tapahtunut yllättävä muutos. Mesut Özilistä ilmestyi voitokkaan Bayern München -kohtaamisen jälkeen kuvia, joissa tämän hiukset ovat entisestä melkoisesti poiketen hopeanvalkoiset.

Mesut Özil

@M10
Thanks, L.A. for hosting us. Good test against @FCBayern and another victory in our preseason bag. 😎💥#COYG #daretocreate #M1Ö @adidasfootball

Kyseessä oli joukkueen sisäinen veto, kisa ylärimaan osumisesta harjoituksissa. Alexandre Lacazette voitti kisan, ja Özilin lisäksi myös Sead Kolasinac ja Shkodran Mustafi joutuivat hävinneinä osapuolina värjäämään kupoliensa kasvustot.

Arsenal

@A_dinoyi
It's all #silver
Video: Mesut Özil confirms he, Sead Kolasinac & Shkodran Mustafi lost a crossbar challenge bet to Alexandre Lacazette so they all have to dye their hair. 😂😂 [@CannonInsider] #afc x.com/cannoninsider1…

Mielenkiinnolla jäämme odottamaan kuvia Kolasinacin vihreistä hiuksista.