Vauhti päällä: AS Roma ja Juventus tekivät kymmenien miljoonien vaihtokaupan – Roma julkaisi heti myös toisen hankinnan ja Juve esitteli jo PSG-pelurin lääkärintarkastuksessa

© Kuva: Getty Images

Serie A -seurat AS Roma ja Juventus tekivät viikonlopun aikana vaihtokaupan, jossa Luca Pellegrini siirtyi Juventukseen ja Leonardo Spinazzola siirtyi Romaan. Maanantaina siirtoja nähtiin vielä lisää.

Juventus maksaa Romalle Pellegrinista 22 miljoonaa euroa ja Roma Spinazzolasta 29,5 miljoonaa euroa. Kauppa on kuitenkin jaettu taloudellisesti kolmelle vuodelle. Molemmat pelaajat tekivät uusien seurojensa kanssa kesään 2023 ulottuvat sopimukset.

Vasempana laitapuolustajana parhaiten viihtyvä Spinazzola, 26, pelasi viime kaudella 10 ottelua Serie A:ssa. Viime kautta ennen hän vietti kaksi vuotta lainalla Atalantassa. Miehen tililtä löytyy myös seitsemän A-maaottelua Italian paidassa.

Nuori ja lupaava laitapuolustaja Pellegrini vietti viime kauden lainalla Cagliarissa, jossa pääsarjakokemusta kertyi 16 ottelun verran.

Vilkas päivä

Molemmat joukkueet ovat olleet erittäin vilkkaita maanantaina siirtomarkkinoilla. Juventus on jo julkaissut kuvia Adrien Rabiotin lääkärintarkastuksesta. PSG:n keskikenttäpelaaja on siirtymässä Torinoon ilmaisella siirrolla.

AS Roma sen sijaan tiedotti aamupäivällä hankkineensa keskikentällä pelaavan Amadou Diawaran Napolista noin 21 miljoonalla eurolla. Roma teki Napolin kanssa vaihtokaupan, sillä toiseen suuntaan siirtyi jo sunnuntaina tähtitoppari Kostas Manolas 36 miljoonalla eurolla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.