Kakkonen
VIFK – VPS II
Perjantai 05.07 klo 19:30

Kakkosen C-lohkossa pelataan perjantaina Vaasan paikallinen derby, kun VIFK isännöi VPS:n reservijoukkuetta. Isännöinnin suhteen on tietysti vähän niin ja näin, sillä ottelu pelataan Hietalahden stadionilla. Vaasalainen jalkapallo ei ole varsinaisessa kiidossa tällä hetkellä ja molemmat paikkakunnan kakkosen joukkueetkin miehittävät lohkonsa peräpäätä.

VIFK on tällä hetkellä sarjassa kymmenentenä. Voitot ovat tulleet alkukaudesta loukkaantumisten vuoksi heikentyneestä Vaajakoskesta sekä erittäin heikosti esiintyneestä Kajaanin Hakasta. VIFK hyväksyi vapaaksi tulleen kakkosen paikan alkuvuodesta, eikä sarjapaikan eteen ole tehty suuria satsauksia.

C-lohkossa pelaa useita ylemmän tason seurojen reservijoukkueita. Sellainen on myös VPS:n kakkosjoukkue, jolla on ollut edustusjoukkueen lailla vaikea alkukausi. Viime otteluissa joukkue on peluuttanut hieman aikaisempaa vahvempaa kokoonpanoa, mutta tämä ei ole ainakaan vielä näkynyt tulostaululla. Reservin ainoat pisteet tulivat kauden avauksessa Kajaanin Hakalta ja sen jälkeen tilillä on lohduttomasti yhdeksän suoraa tappiota.

Vetosuositus

Tämä ottelu on niitä, joista VPS:n reservin olisi mahdollisuus ottaa pisteitä. VIFK ei ole niin täysipainoinen kokonaisuus, että sitä voisi pitää megasuosikkina. Niinpä kokeillaan tässä VPS II:n venymistä pisteille. Vetosuositus on Tuplamahdollisuus X2 kertoimella 2,80.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun VIFK – VPS II ja kohteeseen veto ”Tuplamahdollisuus X2”. Jos ottelu päättyy tasan tai VPS II voittaa, saat 280 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos VIFK voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]