Virallista: Robin Lod siirtyy MLS-liigaan

© Kuva: Juha Tamminen
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Yhdysvaltojen MLS-liigaa pelaava Minnesota United FC tiedotti tänään odotetusta siirrosta.

Huuhkajien luottomies, 33 maaottelun Robin Lod siirtyy seuraan espanjalaisesta Sporting Gijónista. Sopimusta olisi ollut Gijónissa jäljellä vielä vuoden päivät, mutta maisemat vaihtuvat nyt amerikkalaisiin.

– Olemme yrittäneet saada häntä tänne Panathinaikos-ajoista saakka, ja seuranneet hänen otteitaan hyvin tarkasti. Hän on loistanut Suomen tappiottomassa maajoukkueessa, sanoo MNUFC:n päävalmentaja Adrian Heath seuran sivustolla.

– Hän tekee maaleja, rakentaa niitä, ja voi pelata kolmella-neljällä kenttäpaikalla, valmentaja jatkaa ilmeisen innostuneena.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!