Wolves – Crusaders: Wolvesin paluu eurokentille

Eurooppa-Liiga
Wolves – Crusaders
Torstai 25.07. klo 21:45

Wolvesilla on torstaina merkkitapaus, kun se palaa eurokentille 39 vuoden tauon jälkeen. Vastaan asettuu belfastilainen Crusaders, joka vaikuttaa Valioliigan tykkeihin verrattuna sangen kevyeltä vastukselta. Tässä vaiheessa kautta asiat eivät kuitenkaan aina ole näin yksioikoisia. Katsotaanpa lähempää, mistä tilanteesta Wolves historialliseen otteluunsa lähtee. Myös tämä ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä Unibet TV:stä.

Vaikka Wolvesilla ei joukkueena ole ollut europelejä pitkään aikaan, on sillä riveissään eurocup-kokemuksella varustettuja pelaajia. Tämä on joukkueen ensimmäinen kilpailullinen ottelu sitten toukokuun – Valioliiga potkaistaan käyntiin reilun parin viikon kuluttua. Wolves on ollut onnistuneen viime kauden jälkeen siirtomarkkinoilla hiljakseen, eikä joukkue ole tässä vaiheessa kovin leveä. Laatuero vieraisiin nähden on silti kiistaton.

Crusaders kaatoi ensimmäisellä karsintakierroksella färsaarelaisen B1936:n. Nyt vastus kovenee oleellisesti ja Wolvesia paljon kevyemmätkin vastukset ovat riepotelleet belfastilaisia edellisten vuosien UEL-karsintojen vieraspeleissä. Pohjois-Irlantilaisten toiveet elävät tässä vaiheessa siinä, että Wolves on vasta aloittelemassa kauttaan.

Vetosuositus

Tasoero on megalomaaninen, mutta aina kauden aluksi kaikki ei suju kuin napista painamalla. Siksi tähän otteluun tekee mieli yrittää Crusadersia tasoituksella. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Crusaders +3.5 kertoimella 2,30. Veto on siis voitollinen, jos Wolvesin voittomarginaali on korkeintaan kolme maalia.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Wolves – Crusaders ja kohteeseen veto Aasialainen tasoitus, Crusaders +3.5. Jos Wolves voittaa ottelun korkeintaan kolmella maalilla, ottelu päättyy tasan tai Crusaders voittaa, saat 230 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Wolves voittaa ottelun vähintään neljällä maalilla, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi valikoituja Euroopan Liigan otteluja, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.