Ykkösen kakkostilasta tukevasti kiinni pitävä TPS julkisti keskiviikkona kaksi pelaajasiirtoa; yhden sisään, toisen ulos.

Tommi Pikkaraisen valmentamaan joukkueeseen vasta huhtikuussa kiinitetty, Pariisissa kasvanut kongolaispuolustaja/keskikenttäpelaaja Jessy Lando Fusu ei jatka ryhmässä.

– Hän on hyvä pelaaja, mutta ei ollut sitä, mitä me haimme. Hän teki työnsä erittäin ammattimaisesti, mutta peliaika jäi silti aika vähiin. Tässä tilanteessa oli järkevää, että hän hakee haasteita muualta. Toivon kaikkea hyvää hänelle tietysti jatkossa, Pikkarainen sanoo seuran sivustolla.

Landolle kertyi otteluita Ykkösessä viisi.

Mustavalkoisiin puolestaan pukeutuu jatkossa HJK:n organisaatiosta siirtyvä Valtteri Vesiaho. Helsingin Ponnistuksen ja Käpylän Pallon kautta vuonna 2016 Klubi 04:een siirtynyt puolustaja on tehnyt uuden seuransa kanssa kuluvan vuoden loppuun jatkuvan sopimuksen.

Vesiaho nostettiin HJK:n edustusrinkiin vuonna 2017, ja on pelannut 18 veikkausliigaottelussa. Selkeästi enemmän hänellä on kokemusta Kakkosen tasolla pelaamisesta. Ikäkausimaajoukkueissa vastuuta on tullut yhteensä 23 ottelussa. Alle 21-vuotiaiden miehistössä Vesiaho ei ole vielä ottelutuntumaa saanut.