Valioliiga
Aston Villa – Everton
Perjantai 23.08. klo 22:00

Valioliigakierros alkaa perjantaipelillä. Isäntänä toimiva Aston Villa yrittää hälventää vertaukset viime kauden Fulhamiin – onhan seura satsannut rajusti nousijajoukkueeseensa ja kaksi tappiota sarjan aluksi ei ole aivan sitä, mitä on odotettu. Everton on puolestaan aloittanut sarjan hyvin ja se lähtee vieraanakin suosikkina tähän otteluun.

Bournemouth haki Villalta pisteet viime kierroksella. Ei tasapelikään olisi ollut ottelussa vääryys, mutta birminghamilaisten puolustus ei ole toiminut kovin hyvin. Dean Smith saattaa hieman sekoittaa pakkaansa tähän otteluun ja jollain konstilla takalinjaan olisi saatava ryhtiä. Tehtävä muuttuu aikaisempiin otteluihin nähden niin, että tällä kertaa vastassa on puolustuksen kautta peliään rakentava joukkue. Poissa Villalta ovat James Chester, Kortney House ja Jonathan Kodija.

Everton on pitänyt kahdessa ensimmäisessä ottelussa nollat, joten jo harjoitusotteluissa nähty niukkamaalisuus on jatkunut. Tosin edellisessä ottelussa Watford olisi voinut maalin ansaitakin. Marco Silvalla on käsissään täysipainoinen nippu ja maalissa Jordan Pickford on loistavassa vedossa. Taktisesti Everton tuntuu olevan isäntiä edellä, mutta tulee todennäköisesti saamaan vastaansa latautuneen isäntäjoukkueen. Fabian Delph on varmasti pois loukkaantumisen takia ja Morgan Schneiderlin kärsii pelikieltoaan.

Vetosuositus

En usko isäntien tällä kertaa yltyvän aivan yltiöpäiseen hyökkäyspelaamiseen, joten pelin kuva voi olla jopa melko varovainen. Vähämaalisuus herättää vedoissa lievää kiinnostusta, joten vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,00.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Aston Villa – Everton ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 2.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat 200 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]