© Kuva: Getty Images

Atromitos – Legia: Löytääkö Legia maalijyvän?

Eurooppa-Liiga
Atromitos – Legia
Keskiviikko 14.08. klo 19:00

Keskiviikkona useimpien katseet kääntyvät UEFA Super Cupiin Istanbulissa, mutta otetaan myöskin nosto Eurooppa-Liigan karsinnoista, jossa KuPSin tiputtanut varsovalainen Legia yrittää tehdä saman tempun kreikkalaiselle Atromitosille. Ensimmäinen osaottelu Puolassa päättyi 0-0, mutta kiikarilukemat eivät kerro tästä matsista juuri mitään – sen verran kovaa Legian hallinta ottelussa oli.

Atromitos sijoittui Kreikan liigassa neljänneksi. Jotain tasoerosta maan huipulle kertoo se, että pisteissä mitattuna joukkue jäi mestari PAOK:ista 28 pistettä. Maan sarja ei vielä ole alkanut ja pre-seasonin pelit eivät mitenkään erikseen ole tuloksiltaan vakuuttaneet. Edellisellä UEL-karsintakierroksella slovakialainen Dunajska Streda kaatui yhteismaalein 5-3. Vierasottelussa Legiaa vastaan kreikkalaiset selvisivät jotenkin kuivin jaloin, vaikka olivat suhteellisen täydellisesti jyrän alla.

Legia vei nimittäin tätä peliä aivan totaalisesti. Se hallitsi palloa ja sillä oli useita maalipaikkoja, joista ratkaista ottelu. Kulmat menivät puolalaisille 16-1, mikä osaltaan kertoo pelin painopisteestä. KuPSiakin vastaan nähtiin, ettei maalinteko ole ollut varsovalaisille kovinkaan helppoa alkukaudesta. Kotimaan Ekstraklasassa se on sentään tehnyt kolme maalia yhtä monessa ottelussa. Viime viikonlopun sarjapeli siirrettiin, jotta tähän otteluun voitaisiin valmistautua paremmin.

Vetosuositus

Legia on joukkueista laadukkaampi ja vaikkei vieraspeli Kreikassa kuulostakaan houkuttelevalta, on näillä pohjilla vedettävä varsovalaisten puolesta – ensimmäisen ottelun ei todellakaan olisi kuulunut päättyä maalittomaan tasapeliin. Vetosuositus on Legia voittaa ottelun kertoimella 2,20.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Atromitos – Legia ja kohteeseen veto ”Legia voittaa ottelun”. Jos Legia voittaa ottelun, saat 220 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Atromitos voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.