Championship
Blackburn – Middlesbrough
Lauantai 17.08. klo 17:00

Lauantaina pelataan toki myös henkilökohtaista suosikkisarjaani Championshipiä. Sarjan suosikkistatus silmissäni on enemmän tunnepohjaista, sillä aistin siinä vielä vanhaa englantilaista perinnettä ja se soittaa jalkapalloromantikon sielun kannelta. Championship on tätä nykyä lisäksi todella kovatasoinen sarja ja siinä pelataan viihdyttävää jalkapalloa. Myös vedonlyönnillisesti siinä on tarttumapintaa.

Ennen kauden alkua rankkasin Blackburnin hieman keskitason alapuolelle. Sarja on alkanut vaatimattomasti kahdella tappiolla ja joukkue on tällä hetkellä sarjajumbona. Vähempiarvoisessa EFL Cupissa joukkue meni viikolla jatkoon Oldhamia vastaan, joten Tony Mowbrayn miehet saivat tästä hieman itseluottamusta viikonlopuksi. Mowbraylla tulee olemaan kuitenkin töitä etenkin puolustuksen saamisessa kuosiin.

Middlesbrough putosi EFL Cupissa alemman tason Crewelle pilkuilla, mutta en olisi tästä liian huolissani, sillä Jonathan Woodgate kierrätti miehistöään ottelussa. Joukkueen peli on voitottomasta kauden alusta näyttänyt astetta isäntiä paremmalta ja esim. kotitappiosta Brentfordia vastaan joukkue olisi pelitapahtumien mukaan ansainnut jotain. Boro näyttää siltä, että pian sen otteet alkavat näkyä myös tulostaululla.

Vetosuositus

En saa Blackburnia tässä mitenkään selkeäksi suosikiksi – jos suosikiksi ollenkaan – joten vetosuosituksena on vierasmenestys: Middlesbrough voittaa ottelun kertoimella 3,10. Myös nollatasoituksellinen vaihtoehto on järkevä ja turvallisempi sijoituskohde, kun tasapelillä saa panoksen takaisin.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Blackburn – Middlesbrough ja kohteeseen veto ”Middlesbrough voittaa ottelun”. Jos Middlesbrough voittaa, saat 310 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Blackburn voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]