© Kuva: Getty Images

Cardiff – Fulham: Pudonneiden keskinäinen ottelu

Championship
Cardiff – Fulham
Perjantai 30.08. klo 21:45

Championshipin kuudes kierros käynnistyy jo perjantaina Cardiff City Stadiumilla, jossa Valioliigasta viime kauden päätteeksi pudonneet Cardiff ja Fulham mittaavat keskinäistä paremmuuttaan. Molempien joukkueiden otteet ovat olleet vaihtelevia, eivätkä ne ole aivan pysyneet sarjan terävimmän kärjen vauhdissa. Kummallakin on kyllä sarjan vaatimuksiin nähden laadukas joukkue.

Cardiff putosi viikolla EFL Cupista Lutonille, mutta siitä ottelusta ei voi vetää suoria johtopäätöksiä oikein mihinkään. Sarjassa kotiottelut ovat sujuneet mallikkaasti, mutta vieraissa Neil Warnockin suojatit ovat pelanneet nuhaisesti. Cardiffin hyökkäystehoissa on ollut vähän sanomista ja mm. saksalaiskärki Robert Glatzel ei ole vielä onnistunut avaamaan maalitiliään. Isänniltä puuttuu muutama pelaaja loukkaantumisten vuoksi – Neil Etheridge, Sol Bamba ja Marlon Pack ovat poissa ringistä.

Myös Fulhamin EFL Cup -pelit jäivät yhteen, kun Southampton oli parempi viikolla pelatussa ottelussa. Viime viikonloppuna Fulham kärsi yllätyksellisen kotitappion Nottinghamia vastaan. Kyseessä oli isohko tasonlasku, sillä edellisessä pelissä Scott Parkerin miehistö oli täysin suvereeni Millwallin voittaessaan. Jos joukkue meinaa kammeta itsensä takaisin Valioliigaan, se tarvitsee otteisiinsa tasaisuutta.

Lyö vetoa otteluun:

Joukkueet ovat keskinäisissä kohtaamisissa pelanneet suhteellisen avoimia otteluita ja odotan tästäkin matsista tapahtumarikasta. Vetosuositus meneekin runsasmaalisuuden suuntaan: Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,80.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.