Cluj – Celtic: Bhoys suosikkina Romaniassa

Mestarien Liiga
Cluj – Celtic
Keskiviikko 07.08 klo 21:00

Keskiviikkona Mestarien Liigan karsinnassa romanialainen Cluj isännöi Celticiä. Ottelun järjestelyt ovat herättäneet närää jo ennen matsipäivää, sillä romanialaiset ottelujärjestäjät ovat hinnoitelleet vierasfanien liput monta kertaa kalliimmaksi verrattuna kotikatsojiin. Toivottavasti kenttätapahtumat sujuvat paremmin kuin muut ottelun järjestelyt.

Clujin kesä on sujunut pelillisesti melko mukavasti. Se on neljän kierroksen jälkeen sarjan kärkipäässä ilman tappioita. Mestarien Liigan aikaisemmilla karsintakierroksilla joukkue on pudottanut Astanan sekä Maccabi Tel Avivin. Cluj on viimeksi selvinnyt karsintakierroksilta läpi vuonna 2012. Clujin valmentaja Dan Petrescu on tunnettu kovasta vaatimustasostaan. Joukkueen maalitykki George Tucudean on kärsinyt sydänvaivoista ja hänen pelaamisensa on kiinni lääkärintarkastuksen tuloksesta.

Celtic on pärjännyt Neil Lennonin alaisuudessa oikein mukavasti. Viikonlopun sarja-avauksessa joukkue murskasi St. Johstonen lukemin 7-0. UCL-karsinnoissa Bhoys on tähän asti tiputtanut Sarajevon ja Nõmme Kaljun ja varsinkin virolaisia vastaan tasoero oli suunnaton. Celtic saa pientä etua, sillä UEFA on rajoittanut Clujin joukkueen kokoa rangaistuksena Financial Fair Play -säännösten rikkomisesta.

Vetosuositus

Celtic näyttää tällä hetkellä vahvalta ja olen heidän matkassaan tällä kertaa. Vetosuositus on Celtic voittaa ottelun kertoimella 2,50.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Cluj – Celtic ja kohteeseen veto ”Celtic voittaa ottelun”. Jos Celtic voittaa ottelun, saat 250 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Cluj voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.