© Kuva:

Dinamo Zagreb – Ferencvaros: Dinamo ei hyydy

Mestarien Liiga
Dinamo Zagreb – Ferencvaros
Tiistai 06.08. klo 21:00

Dinamo Zagreb aloittaa tämän kauden euro-urakkansa Mestarien Liigan karsinnan kotiottelulla Ferencvarosia vastaan. Viime kaudella Eurooppa-Liigan neljännesvälieriin asti yltänyt Kroatian mestari on eurooppalaisellakin tasolla laatujoukkue ja unkarilaiset vieraat voivat varautua hikiseen iltapuhteeseen Zagrebissa.

Dinamo on ehtinyt jo aloittaa kotimaan sarjansa ja on voittanut kaikki kolme otteluaan yhteismaalein 9-1. Tuntuma peliin on siis jo tässä vaiheessa kautta hyvä. Joukkueella on laatua kaikille osa-alueille ja edellisellä UCL-karsintakierroksella sen sai huomata georgialainen Saburtalo, jolla ei ollut Dinamoa vastaan mitään palaa. Joukkueen tavoite on päästä Mestarien Liigassa lohkovaiheeseen – syksyllä 2016 jäi paljon hampaankoloon, kun joukkue ei saanut kerättyä lohkovaiheessa yhtään pistettä. Dinamon kotistadion on melkoinen linnake, jossa vierailla ei ole hyvä olla.

Unkarin sarja on juuri alkanut, mutta Ferencvaros ei ole vielä pelannut yhtään sarjapeliä. Ferencvaros on kerennyt jo pudottaa Mestarien Liigan karsinnoissa bulgarialaisen Ludogoretsin ja maltalaisen Vallettan. Näiden koitosten perusteella kuitenkin joukkueen puolustuksessa olisi tiivistämisen varaa. Unkarilaisilla on hieno historia, mutta viime vuosina se ei ole kyennyt kansainvälisesti erityisiin mainetekoihin. Tälle karsintakierrokselle vastus kovenee huomattavasti ja olisi yllätys, jos unkarilaiset kairaisivat tiensä jatkoon.

Vetosuositus

Olen tässä ehdottomasti suosikkien matkassa. Ennusmerkit viittaavat siihen, että voittomarginaali voi olla leveämpikin ja lähden rohkeasti hakemaan vähintään kahden maalin kotivoittoa – vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Dinamo Zagreb -1.5 kertoimella 2,30.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Dinamo Zagreb – Ferencvaros ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, Dinamo Zagreb -1.5”. Jos Dinamo voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 230 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Dinamo voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai Ferencvaros voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.