© Kuva: Getty Images

Dinamo Zagreb – Rosenborg: Taistelu lohkopaikasta

Mestarien Liiga
Dinamo Zagreb – Rosenborg
Keskiviikko 21.08. klo 22:00

Dinamo Zagreb ja Rosenborg ottelevat Mestarien Liigan lohkovaiheen paikasta ja kyseessä onkin kahden hyvävireisen joukkueen välinen mielenkiintoinen koitos. Dinamo on suosikki menemään jatkoon tästä otteluparista, mutta Rosenborg ei ole tässä kahinassa ollenkaan vailla mahdollisuuksia. Kroatia ei ole helppo paikka vierailla, joten avausottelu on norjalaisten näkökulmasta avainasemassa.

Dinamolla on takanaan hyvä kesä. Se on kotimaan sarjassa tappioitta ja on edennyt UCL-karsintakierroksilla varmoin ottein. Tosin viime kierroksella unkarilainen Ferencvaros ylsi Zagrebissa tasapeliin, mutta toisessa ottelussa Dinamo meni menojaan. Tässä ottelussa Dinamon on pärjättävä ilman Komnen Andricin sekä Sadegh Moharramin palveluksia.

Rosenborg on kesän mittaan parantanut otteitaan. Tosin se on edelleen selkeästi kotimaan sarjassa kärkeä jäljessä. Edellisellä UCL-karsintakierroksella Rosenborg pudotti Mariborin selkein lukemin. Erityisesti joukkueen tehot vieraissa olivat ilahduttavalla tasolla. Dinamo Zagrebin tiukkaa puolustusta varten norjalaisten on onnistuttava optimaalisesti.

Vetosuositus

Dinamo on selkeä suosikki kotonaan, mutta Rosenborgin parantuneet otteet mutkistavat kroatialaisten positiota. En saa joukkueiden välille ihmeellistä tasoeroa ja vieraissakin norjalaisilla on mahdollisuutensa. Otan varovaisena vetosuosituksena Aasialainen tasoitus, Rosenborg +0.5 kertoimella 2,33. Tasapelillä ja vierasvoitolla siis lunastetaan.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Dinamo Zagreb – Rosenborg ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, Rosenborg +0.5”. Jos ottelu päättyy tasan tai Rosenborg voittaa, saat 233 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Dinamo voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.