Eurooppa-Liiga
Dundalk – Slovan Bratislava
Tiistai 13.08. klo 22:00

Irlannin mestari Dundalk isännöi toisessa osaottelussa Slovan Bratislavaa. Slovakialaiset veivät kotonaan ensimmäisen osaottelun 1-0 ja mielivät nyt toistaa menestyksensä vieraissa. Irlantilaisten kesäinen euroseikkailu ei ole sujunut mitenkään hohdokkaissa merkeissä.

Mestarien Liigan karsinnassa Dundalk hoiteli tällä hetkellä HJK:ta vastaan taistelevan FC Rigan äärimmäisen niukasti, mutta Qarabagia vastaan sillä ei ollut vieraissa mitään palaa. Niinpä joukkue yrittää vielä Slovania vastaan, mutta vieraspelissä se ei saanut otetta ja maalinteko tuntuu Euroopassa tuottavan ylenmääräistä tuskaa.

Slovan on aloittanut paikallisen sarjan hienosti, sillä neljän kierroksen jälkeen sillä on tilillään pelkkiä voittoja. Ennen Dundalkia Slovan hoiteli UEL-karsinnoissa selkeästi kosovolaisen Feronikelin. Joukkueella on takana seitsemän suoraa voittoa kaikki kilpailut mukaan lukien ja suosikkina he lähtevät myös tiistain kamppailuun.

Vetosuositus

Dundalk joutuu tekemään kaikkensa tiukasti puolustavaa Slovania vastaan ja tämä tulee aukaisemaan paikkoja hyvällä itseluottamuksella operoiville slovakialaisille. Otetaan vetosuosituksena vierasvoittoa – Slovan Bratislava voittaa ottelun kertoimella 2,35.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Dundalk – Slovan Bratislava ja kohteeseen veto ”Slovan Bratislava voittaa ottelun”. Jos Slovan voittaa ottelun, saat 235 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Dundalk voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]