HJK:n Mestarien liigan karsinnoissa pudottanut serbialainen Crvena Zvezda (Belgradin Punainen tähti) ylsi lopulta komeasti aina Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Torstaina seura arvottiin samaan lohkoon Bayern Münchenin, Tottenhamin sekä Olympiakosin kanssa.

Englantilainen entinen huippupelaaja Stephen Warnock kommentoi Sky Sportsin lähetyksessä Punaista tähteä, ja kertoi, että joukkue koostuu osa-aikaisista jalkapalloilijoista. Väitteen pohja putosi kuitenkin nopeasti sosiaalisessa mediassa.

Viime kaudella Punainen tähti yllätti Mestarien liigassa kotikentällään muun muassa mestaruuden voittaneen Liverpoolin.

– Se on todella vihamielinen paikka (stadion), he (pelaajat) ovat myös osa-aikaisia, ja miettikää, että he voittivat Euroopan mestarit, Warnock sanoi lähetyksessä ja jatkoi:

– Kyllä, siellä oli viime kaudella useita pelaajia, jotka tekivät töitä esimerkiksi putkimiehinä.

Warnockin kommentti herätti nopeasti hilpeyttä sosiaalisessa mediassa. Punaisen tähden pelaajat ovat nimittäin hyväpalkkaisia huippuammattilaisia. Esimerkiksi joukkueen yksi tähtipelaajista on Saksan A-maajoukkueessakin 16 kertaa esiintynyt Marko Marin, joka oli HJK:ta vastaan avainasemassa oman joukkueensa jatkoonpääsyn kannalta.

Punaisen tähden englanninkielisellä Twitter-tilillä hassuteltiin Warnockin kommentille. Tililtä uudelleentwiitattiin viesti, jossa Warnockille ehdotettiin oppipojan töitä seurasta.

Lopulta Warnock myös pahoitteli kommenttiaan Twitterissä.

– Pahoittelut Crvena Zvezdalle, jos loukkasin jotain tai olin epäkunnioittava. Luin jotain pelaajasta, joka olisi ollut osa-aikainen ennen kuin liittyi joukkueeseenne. Tulin sen kanssa ulos väärin televisiossa. Pahoittelut. Otin opiksi, Warnock kirjoitti.

Punainen tähti vastasi Warnockille.

– Ei muistella pahalla, Stephen. Me kaikki teemme virheitä. Totta puhuen taisimme juuri löytää uuden laitapuolustajan, tilitä vastattiin, jonka lisäksi twiitissä oli yksi maailman tunnetuimmista putkimiehistä, Super-Mario.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

FK Crvena zvezda in English

@crvenazvezda_en

FK Crvena zvezda in English

@crvenazvezda_en
Seriously.
No hard feelings, Stephen. We all make mistakes. In fact, we might have found a new left-back ⚽