Valioliiga
Everton – Watford
Lauantai 17.08. klo 17:00

Toinen lauantain Valioliiga-nosto on keskikastiin ennustettujen Evertonin ja Watfordin välinen vääntö. Kummallekaan ei ole luvattu pystejä eikä kunniaa tästä kaudesta, eikä avausottelu tuonut tähän uusia näkökulmia. Avausviikonlopusta järkyttyivät taatusti pahemmin Watfordin kannattajat, sillä räikeä kotitappio Brightonille ei varmasti miellyttänyt ketään.

Everton puursi kauden avauksessa maalittoman tasapelin Crystal Palacen vieraana. Joukkue aloitti pirteästi, mutta pre-seasonilta tuttu tehottomuus vaivasi. Toisella jaksolla Morgan Schneiderlin lensi pihalle suoralla punaisella ja jos André Gomes ei pysty pelaamaan lauantaina, Marco Silvan on järjesteltävä keskikenttä uusiksi. Lisäksi Evertonin on pystyttävä pelaamaan suosikkina ja kaivettava jostain esiin tulivoimaa.

Watfordin 0-3 tappiolukemat Brightonille ovat pelitapahtumiin nähden turhan ankarat, mutta kaikki mahdollinen avausottelussa meni pieleen. Ottelu voi toimia hyvänä herätyksenä todellisuuteen ja Javi Gracia kaivaa miehistöstään varmasti esille kaikki ammattiylpeyden rippeet. Watfordin uusin vahvistus Danny Welbeck ei liene vielä pelikuntoinen tässä kamppailussa.

Vetosuositus

Joukkueiden väliset pelit ovat olleet hyvin pitkälti maalin pelejä ja odotan tasaisempaa taistoa kuin markkinat tälläkin kertaa. Näillä linjoilla joudunkin ottamaan positiota sen puolesta, että vieraat saavat ottelusta pisteitä mukaansa: vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Watford +0.5 kertoimella 2,23.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Everton – Watford ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, Watford +0.5”. Jos ottelu päättyy tasan tai Watford voittaa, saat 223 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Everton voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]