Ex-maajoukkuepelaajan poika HJK:sta bundesliigaseuraan – lainapestiin sisältyy osto-optio

Helsingin Jalkapalloklubin keskikenttäpelaaja Julius Tauriainen siirtyy kauden mittaisella lainasopimuksella Saksan pääsarjaseura SC Freiburgin organisaatioon. Ensi vuoden kesäkuun loppuun saakka voimassa olevaan lainapestiin sisältyy osto-optio. HJK tiedottaa siirrosta kotisivuillaan.

SC Freiburgin edustusjoukkue pelaa Bundesliigassa, mutta Tauriainen liittyy aluksi seuran alle 19-vuotiaiden joukkueeseen. Freiburgin U19-joukkue pelaa ikäluokkansa Bundesliigan etelä-/lounaislohkossa ja on omassa sarjassaan kolmantena. Neljästä ottelustaan se on voittanut kaksi ja pelannut kaksi tasan.

Tauriainen teki HJK:n kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen helmikuussa 2018 edustettuaan seuraa sitä ennen kaksi vuotta. Jalkapallon hän aloitti kirkkonummelaisessa FC Wildissa.

HJK:n edustusjoukkueessa Tauriainen debytoi tämän kauden Suomen Cupin karsintalohkovaiheessa. Muutoin hän on tällä kaudella pelannut HJK:n reservijoukkueen, Klubi 04:n, kanssa Kakkosen A-lohkossa, jossa hän on tehnyt 12 otteluun yhteensä seitsemän osumaa ja antanut yhden maalisyötön. Tauriaisella on myös runsaasti kokemusta Suomen nuorisomaajoukkueista.

Tauriaisen isä Pasi Tauriainen pelasi HJK:ssa vuosina 1990-1995. Rovaniemeltä lähtöisin oleva Pasi-isä voitti HJK:ssa kaksi suomenmestaruutta, ja pelasi myös 34 A-maaottelua.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004