Kolme ihmistä on kuollut ja noin kymmenen loukkaantunut Hondurasin pääkaupungin Tegucigalpan paikallisottelun yhteydessä, kertoo BBC.

Väkivaltaisuudet käynnistyivät Motaguan ja Olimpian kannattajien välillä lauantai-iltana. Levottomuudet alkoivat, kun Motaguan joukkueen bussia päin heitettiin kiviä. Kolme pelaajaa loukkaantui rikkoutuneista ikkunoista irroneiden lasinsirujen takia. Marcan mukaan yksi vammoja saaneista on Teemu Pukin entinen joukkuekaveri, Celticiä vuosikausien ajan edustanut Hondurasin pitkäaikainen A-maajoukkuepelaaja Emilio Izaguirre.

- Kolme ihmistä on kuollut ja seitsemää on ammuttu ja puukotettu. Yksi heistä on poika. Loukkaantuneista aikuisista kolme on kriittisessä tilassa, Laura Schoenherr paikallisesta sairaalasta kertoi uutistoimisto Reutersille.

Tappelu jatkui stadionilla ja sen ulkopuolella viranomaisten peruttua ottelun. Stadionilla oli yli 10 000 silmäparia, kun kaaos käynnistyi. Poliisi suihkutti mellakoivia ihmisiä kyynelkaasulla.

Fútbol Club Motagua

@MOTAGUAcom
😡 Reprochable y lamentable

📍 La barra Ulta Fiel, atacó el bus de nuestro equipo cuando iba en camino al estadio nacional y varios de nuestros jugadores fueron herido por los vidrios, esto tiene que ser sancionado duramente por las autoridades correspondientes

Fútbol Club Motagua

@MOTAGUAcom
📍🏥 Nuestros jugadores, Emilio Izaguirre, Roberto Moreira y Jonathan Rougier, están siendo atendidos en un centro hospitalario después del ataque vandálico a nuestro bus