© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter – KPV: Panokset kovenevat

Veikkausliiga
FC Inter – KPV
Maanantai 26.08. klo 18:30

Maanantaina sarjan kärkipaikkoja miehittävä FC Inter testaa KPV:n nykyvireen Kupittaalla. Molemmilla on ottelussa panosta ja lisäpisteet tekisivät hyvää. Inter kisailee täysin palkein mestaruudesta, kun taas KPV yrittää hätyyttää putoamispeikon harteiltaan. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä sangen hyvässä iskussa ja odotettavissa on hieno veikkausliigakamppailu.

Inter oli alussa helisemässä HIFK:n kanssa – stadilaiset menivät kahdesti johtoon ja Inter tuli molemmilla kerroilla nopeasti tasoihin. Toisella jaksolla maalipörssin valtias Filip Valencic teki turkulaisille voittomaalin. Voitto nosti varmasti itseluottamusta. Inter on seitsemässä viimeisessä veikkausliigapelissään joutunut tunnustamaan vain KuPSin paremmakseen. Pelaajatilanne Interillä on menossa koko ajan parempaan suuntaan – loukkaantuneita pelaajia on saatu harjoituksiin.

KPV on kauden mittaan muuttunut ja vahvistunut paljon. Joukkuetta on rakennettu vielä sarjan aikana ja tämänhetkinen joukkue on oleellisesti vahvempi kuin kauden alussa pelannut yhdistelmä. Viimeksi tämän joutui huomaamaan HJK, joka joutui poistumaan Kokkolasta nolo 2-1 tappio niskassaan. Hyökkäyspäässä KPV:n syömähammas on ollut Ishmael Yartey, joka on neljässä pelissä tehnyt jo kolme maalia.

Vetosuositus

Tähän otteluun turvallisin vetomuoto tuntuisi olevan se, että KPV saa tehtyä ottelussa maalin. KPV:n puolustus on edelleen todella epävarma ja Interin laadukasta hyökkäystä vastaan se voi johtaa takaiskuihin. Vetosuositus on siis Maaleja yhteensä – Vierasjoukkue: Yli 0.5 kertoimella 1,61.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun FC Inter – KPV ja kohteeseen veto ”Maaleja yhteensä – Vierasjoukkue: Yli 0.5”. Jos KPV tekee maalin, saat 161 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos KPV ei onnistu maalinteossa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.