© Kuva: Getty Images

FC Kööpenhamina – Red Star Belgrade: Kotona helpompaa

Mestarien Liiga
FC Kööpenhamina – Red Star Belgrade
Tiistai 13.08. klo 21:00

Tiistaina jatkuvat Mestarien Liigan karsinnat. Tanskalainen FC Kööpenhamina ja serbialainen Red Star Belgrade ottelevat jatkopaikasta. Huomioitavaa on, että otteluparin häviäjä joutuu Eurooppa-Liigan karsintojen seuraavalle kierrokselle ja vastus on tulossa otteluparista HJK – FC Riga.

FC Kööpenhamina selvisi Belgradin reissusta kuivin jaloin – tasapeli ja vierasmaali miellyttää varmasti tanskalaisia. Red Star oli hallitsevampi joukkue ensimmäisessä ottelussa ja FCK pääsi otteluun mukaan oikeastaan vasta toisella jaksolla. FCK sai oman maalinsa ottelun loppupuolella rangaistuspotkusta. Kotimaan sarjassa Ståle Solbakkenin suojatit ovat ottaneet viidessä ensimmäisessä ottelussa voitot, joten vaisu pre-season on vaihtunut hyväksi kauden aloitukseksi.

Red Star ei onnistunut hyödyntämään paikkojaan kotona kuin kerran ja FCK onnistui hidastamaan pelin tempoa. HJK:ta vastaan Red Star oli vieraissa sangen hampaaton ja jos tämä toistuu Kööpenhaminassa, serbialaiset ovat pulassa. Myöskään aikaisemmalla karsintakierroksella esitys vieraspelissä pikkuseura Suduvaa vastaan ei vakuuttanut, vaikka Red Star siinä niskan päällä olikin.

Vetosuositus

Otan kantaa Red Starin huonoihin otteisiin europelien vieraissa ja annan kevyen vetosuosituksen FC Kööpenhaminalle. Vetosuositus on siis FC Kööpenhamina voittaa ottelun kertoimella 1,93.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun FC Kööpenhamina – Red Star Belgrade ja kohteeseen veto ”FC Kööpenhamina voittaa ottelun”. Jos FCK voittaa ottelun, saat 193 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Red Star voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.