© Kuva: Getty Images

FCSB – Guimarães: Suora striimi Bukarestista

Eurooppa-Liiga
FCSB – Guimarães
Torstai 22.08. klo 21:30

Romanialainen FCSB, joka tunnetaan myös nimellä Steaua Bukarest, isännöi viimeisellä Eurooppa-Liigan karsintakierroksella portugalilaista Vitória Guimarãesia. Joukkueiden kesä on sujunut hieman erilaisissa nuoteissa ja siihen perustuu tämä vetoennakkokin. Ottelua pystyt seuraamaan suorana lähetyksenä Unibet TV:n striimistä.

FCSB taapertaa kotimaan sarjassa peräti neljän ottelun tappioputkessa ja sen myötä sarjasijoituskin on valunut tasaisesti alaspäin. UEL-karsinnoissa joukkue on pudottanut Alashkertin sekä Mladá Boleslavin niukoin numeroin. Kotomaan kamaralla erityisesti kehno puolustustyöskentely herättää huomion. Jatkoonpääsy vaatisi FCSB:ltä todella kovaa tasonnostoa, sillä Guimarães on laadukkaan Portugalin liigan parempaa puoliskoa ja tällä hetkellä hyvässä iskussa.

Guimarães on pelannut kotomaan sarjaa vasta yhden pelin ja siinä se tasasi pisteet Boavistan kanssa. Vitória oli ottelussa niskan päällä ja olisi pelitapahtumien puolesta ansainnut voiton. UEL-karsinnoissa portugalilaisten vastukset ovat olleet sangen vaatimattomia tähän asti, eikä jatkoonmeno ole ollut millään kierroksella epäselvä. Joukkueen peli on tasapainoista – tulivoimaa löytyy ja puolustuslinjakin toimii moitteitta.

Vetosuositus

Näillä pohjilla lähden vierasvoitosta liikenteeseen. Vieraspelit Euroopassa eivät tällä tasolla ole yleisesti ottaen helppoja, mutta joukkueiden trendit ovat nyt sellaiset, että tätä uskaltaa tipsata. Vetosuositus on Vitória Guimarães voittaa ottelun kertoimella 2,35.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun FCSB – Guimarães ja kohteeseen veto ”Vitória Guimarães voittaa ottelun”. Jos Guimaraes voittaa, saat 235 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai FCSB voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi valikoituja Mestarien Liigan otteluja, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.