HIFK löysi jälleen vahvistuksen Tanskasta – vyöllä myös pari maaottelua

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan keskikastissa kamppaileva HIFK tiedottaa kotisivuillaan uudesta vahvistuksesta. IFK:n riveihin siirtyy 24-vuotias keskikenttäpelaaja Robert Kakeeto, jonka kanssa seura solmi loppukauden kattavan sopimuksen.

Kakeeto saapuu Tanskasta, aivan kuin muutama muukin HIFK:n viime aikoina värväämä pelaaja. Miehen edellinen seura on Tanskan Superliigan Aalborg BK, jossa hän on pelannut kaikkiaan 20 ottelua, joista 17 on ollut sarjapelejä. Tällä kaudella Kakeeto on pelannut kolmessa Aalborgin viidestä pääsarjaottelusta.

Kakeeto viihtyy parhaiten keskikentän pohjalla, ja HIFK:n tiedotteessa häntä kuvaillaan ”taistelutahtoiseksi joukkuepelaajaksi”.

– Olen nopea keskikenttäpelaaja ja tykkään pelata palloa ylöspäin nopeasti laadukkailla syötöillä. Taistelen kovasti pallosta ja pyrin tekemään tilaa itselleni sekä joukkuekavereille, Kakeeto kuvailee itse itseään.

– Tulin tänne auttamaan joukkuetta ja taistelemaan peliajasta. Omat tavoitteeni olen asettanut joukkueen mukaan, olen valmis tekemään kovasti töitä joukkueen eteen ja näyttämään potentiaalini.

Kakeeto on pelannut myös kaksi ottelua Ugandan A-maajoukkueessa.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle HIFK - Ilves 23.08.2019

Edellinen artikkeliVirallista: Internazionalen avainhyökkääjä Bayern Müncheniin – lainasopimus osto-optiolla
Seuraava artikkeliIS: Petteri Forsellilla isot odotukset HJK-siirrostaan: ”En voi enää monta väärää valintaa tehdä”