Eurooppa-Liiga
HJK – Riga FC
Torstai 15.08. klo 19:00

HJK kohtaa toisessa osaottelussa latvialaisen Riga FC:n torstaina Töölössä. Otteluparin jatkoon menijä pääsee yrittämään viimeiseltä karsintakierrokselta Euroopan Liigan lohkovaiheeseen FC Kööpenhaminaa vastaan. Klubin vastustajan historia on sangen lyhyt, sillä se on perustettu vuonna 2014 kahden riikalaisen seuran yhdistyttyä. Vuonna 2018 Riga rohmusi kotimaassa sekä Virsligan että Latvian cupmestaruuden. Nousu maan huipulle on ollut siis nopeaa.

HJK teki juuri ennen ensimmäistä osaottelua huikean kaappauksen, kun Petteri Forsell liittyi joukkueen vahvuuteen. Forsell tulee vielä olemaan tärkeä tekijä Klubin loppukauden taistoissa. Ensimmäinen osaottelu päättyi 1-1 ja siinä Klubi pääsi juhlimaan maalia jo ensimmäisestä paikastaan. Ottelun toisella jaksolla Klubi oli paineen alla ja viimein 81. minuutilla Riga sai ansaitun tasoituksen. Ottelun kuva oli sellainen, ettei Rigan maalin voittokaan olisi ollut vääryys. Parantamista toiseen otteluun siis jäi.

Mihails Konevsin suojatit osoittautuivat siis päteväksi vastukseksi Klubille. Se hallitsi palloa toisella jaksolla hyvin ja liikutti pelivälinettä tehokkaasti. Riga oli hyvä erikoistilanteissa ja sen maalikin syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta. Vieraissa pelaaminen ei tietenkään ole koskaan yhtä helppoa, mutta kyllä Klubi joutuu aivan tosissaan taistelemaan jatkopaikkansa eteen. Klubin vierasmaali voi vielä osoittautua todella arvokkaaksi.

Vetosuositus

Vetomarkkinoilla Klubi on hinnoiteltu yllättävän selkeäksi suosikiksi. Itse saan HJK:n noin 50% suosikiksi, joten kyllä tässä joutuu pelimielessä ottamaan kantaa FC Rigan puolesta. Tasoitukset ovat sen verran anteliaita, että vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Riga FC +0.5 kertoimella 2,12. Veto tuo siis pelikassaan täytettä, jos ottelun varsinainen peliaika päättyy tasan tai FC Riga voittaa.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun HJK – Riga FC ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, Riga FC +0.5”. Jos ottelu päättyy tasan tai FC Riga voittaa ottelun, saat 212 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos HJK voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]