© Kuva: Getty Images

Huddersfield – Reading: Putoajan ahdinko syvenee

Championship
Huddersfield – Reading
Lauantai 24.08. klo 17:00

Ei ole helppoa olla Valioliigasta pudonnut tuore Championship-seura. Kysykää asiaa esimerkiksi Huddersfieldin faneilta – joukkue on tällä hetkellä sarjassa putoajan paikalla ja koossa on yksi piste neljästä ottelusta. Huddersfield on turvautunut jo kauden alussa valmentajapotkuihin ja onkin mielenkiintoista nähdä, millä keinoilla vapaa pudotus yritetään seuraavaksi saada pysähtymään.

Viikolla Cardiff syvensi Terrierien ahdinkoa viemällä ansaitut pisteet Junior Hoilettin 88. minuutilla tekemällä voittomaalilla. Kyseessä oli ensimmäinen ottelu Jan Siewertin valmentajapotkujen jälkeen. Joukkue on totisesti tottunut tappioihin, sillä tilastot ovat lohduttomat sekä viime vuoden Valioliigan että alkaneen Championshipin osalta. Nyt olisi tärkeää ottaa viimein pisteitä.

Readingia lotottiin ennen kautta putoajakandidaatiksi, mutta parissa viime pelissä se on antanut ennustuksille huutia. Cardiff-voitto oli todella vakuuttava esitys, eikä valittamista ollut vierastasapelissäkään WBA:ta vastaan – isännät pääsivät tasoihin vasta pilkulta hetki ennen täyttä aikaa. Ainakin itselläni Readingin rankingissa on lievää nostopainetta: sen verran hyvältä joukkue näyttää tällä hetkellä.

Vetosuositus

Toivottavasti en sorru ylireagointiin arvioidessani, että Readingin mahdollisuudet vierasvoittoon ovat jonkun verran paremmat, mitä vetomarkkinat arvioivat. Voi olla viisasta ottaa tasurivarmistus vedolle, mutta oma vetosuositukseni on rohkeasti suora vierasvoitto: Reading voittaa ottelun kertoimella 3,55.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Huddersfield – Reading ja kohteeseen veto ”Reading voittaa ottelun”. Jos Reading voittaa, saat 355 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Huddersfield voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.