Tämäniltaiseen Mestarien liigan lohkoarvontaan valmistautuva Internazionale on vahvistanut rivejään Italian A-maajoukkueen laitapuolustajalla Cristiano Biraghilla. Biraghi siirtyy Interiin Fiorentinasta vuoden lainasopimuksella, johon sisältyy osto-optio. Osto-option suuruus on mediatietojen mukaan 12 miljoonaa euroa.

Inter

@Inter
🚨 | ANNUNCIO

🖤💙 È tornato a casa 🏠

@Cris_Biraghi è dell'Inter!

I dettagli 👉 bit.ly/2NErsni

#WelcomeCristiano

26-vuotias Biraghi on kotoisin Milanon seudulta ja hän on Interin oma kasvatti. Serie A:ssa Biraghia ei ole kuitenkaan vielä Interin paidassa nähty, vaikka hän pelasikin jo kaudella 2010-2011 kahdessa Interin Mestarien liiga -pelissä.

Vuosien varrella Biraghi on kierrellyt lainapesteillä muun muassa Chievossa, Granadassa ja Pescarassa. Viimeiset kaksi kautta hän on viettänyt Fiorentinassa, ensimmäisen niistä lainalla ja toisen omistuspelaajana.

Biraghi on pelannut viisi A-maaottelua. Hän teki ensimmäisen maalinsa A-maajoukkueessa viime lokakuun Nations League -ottelussa Puolaa vastaan (lisäajalla 1-0 -voitossa), ja omisti maalinsa esikuvalleen ja entiselle joukkuetoverilleen, edesmenneelle Davide Astorille.

Biraghi saattoi kuitenkin olla Inter-faneille vain pelkkä aamupala. Erittäin vahvojen huhujen mukaan Interiin on siirtymässä myös Manchester Unitedissa flopannut chileläistaituri Alexis Sánchez. Siirto on jo niin lähellä toteutumista, että Sánchez kuvattiin keskiviikkona vilkuttelemassa Milanon lentokentällä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Alexis Sanchez has just landed in Milano as new Inter player! ⚫️🔵 #Inter #MUFC #transfers