Inter vahvistui Italian maajoukkuemiehellä – isompi kala polski jo lentokentällä

© Kuva: Getty Images

Tämäniltaiseen Mestarien liigan lohkoarvontaan valmistautuva Internazionale on vahvistanut rivejään Italian A-maajoukkueen laitapuolustajalla Cristiano Biraghilla. Biraghi siirtyy Interiin Fiorentinasta vuoden lainasopimuksella, johon sisältyy osto-optio. Osto-option suuruus on mediatietojen mukaan 12 miljoonaa euroa.

26-vuotias Biraghi on kotoisin Milanon seudulta ja hän on Interin oma kasvatti. Serie A:ssa Biraghia ei ole kuitenkaan vielä Interin paidassa nähty, vaikka hän pelasikin jo kaudella 2010-2011 kahdessa Interin Mestarien liiga -pelissä.

Vuosien varrella Biraghi on kierrellyt lainapesteillä muun muassa Chievossa, Granadassa ja Pescarassa. Viimeiset kaksi kautta hän on viettänyt Fiorentinassa, ensimmäisen niistä lainalla ja toisen omistuspelaajana.

Biraghi on pelannut viisi A-maaottelua. Hän teki ensimmäisen maalinsa A-maajoukkueessa viime lokakuun Nations League -ottelussa Puolaa vastaan (lisäajalla 1-0 -voitossa), ja omisti maalinsa esikuvalleen ja entiselle joukkuetoverilleen, edesmenneelle Davide Astorille.

Biraghi saattoi kuitenkin olla Inter-faneille vain pelkkä aamupala. Erittäin vahvojen huhujen mukaan Interiin on siirtymässä myös Manchester Unitedissa flopannut chileläistaituri Alexis Sánchez. Siirto on jo niin lähellä toteutumista, että Sánchez kuvattiin keskiviikkona vilkuttelemassa Milanon lentokentällä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.