Kokkolan Pallo-Veikot on vahvistanut puolustustaan kahdella uudella pelaajalla, Hysen Memollalla ja Stefan Umjenovicilla.

Albanian ja Italian passit omaavan laitapuolustaja Memollan, 27, sopimus kattaa tämän kauden ja siinä on optio myös ensi kaudesta. Itävaltalaistoppari Umjenovicin, 24, diili kattaa vain tämän kauden. Kummatkin ovat käytettävissä ensi sunnuntaina Helsingin Jalkapalloklubia vastaan.

Memolla edusti viime kevään ajan Italian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Salernitanaa. Sitä ennen hän vietti 2,5 vuotta Kroatian pääsarjaseura Hajduk Splitissä, jonka riveissä hän pelasi myös Eurooppa-liigan karsintaotteluita. Memollalle on tullut tutuksi myös Slovenian liiga ja Italian kolmas sarjataso. Lisäksi hän on esiintynyt kolmesti Albanian A-maajoukkueessa.

Umjenovic on tähän asti viettänyt koko uransa kotimaassaan. Kokkolaan hän saapui Itävallan toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Floridsdorfer AC:n joukkueesta. Hän on pelannut myös kaksi ottelua Itävallan Bundesliigassa, mutta viettänyt valtaosan urastaan maan alemmilla sarjatasoilla.

– Hysenillä on kokemusta mm. Albanian maajoukkueesta ja Italian Serie B:stä, ja Stefan on pelannut Itävallan kovatasoisia sarjoja. Molemmista pelaajista sai hyvän ensivaikutelman, KPV:n päävalmentaja Jani Uotinen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Molemmat ovat pallollisesti taitavia pelaajia ja vasenjalkaisia, mikä on hyvä apu meille. Meillä on määrällisesti vähän puolustajia, joten sinne olemme etsineet täydennystä.

KPV kertoo myös, että sen testillä olleet Guy Gnaboyou, Malsor Ajeti ja Nicolas Martinez eivät jatka joukkueen mukana.