© Kuva: Juha Tamminen

KuPS – FC Inter: Vahvistunut Inter ideana

Veikkausliiga
KuPS – FC Inter
Lauantai 10.08. klo 17:00

Veikkausliigaakin pelataan rinta rinnan alkavan Valioliigakauden rinnalla. Lauantaina eurokiireet taakseen jättäneet KuPS ja FC Inter ottavat yhteen Väinölänniemellä. Veikkausliigan näkökulmasta FC Inter selvisi eurorytäkästä kuivin jaloin, kun taas KuPS ajautui sen myötä voitottomaan putkeen.

KuPS ei ole siis voittanut kolmessa viime ottelussa. Europelit aiheuttivat ylimääräistä rasitusta, matkustelua ja säätämistä – sekä kierrätyksen tarvetta liigapeleihin. Pisteitä putosi mittava määrä ja vastassa oli vielä sarjan alemmassa puoliskossa operoivia joukkueita. Tästä aiheutui takamatkaa liigan muihin kärkijoukkueisiin, mikä ei ole henkisesti ollenkaan ideaalitilanne. Painetta KuPSille aiheuttavat myös muiden kärkijoukkueiden vahvistukset siirtorajan umpeutumisen lähestyessä.

FC Inter ilmoittautui entistä vakavammin mestaruuskamppailuun julkaisemalla kaksi uutta vahvistusta: Connor Ruane ja Klubista aikaisemmin tuttu Anthony Annan siirtyvät turkulaisten riveihin. Jose Riveiron suojatit ovat neljän ottelun voittoputkessa Veikkausliigassa, joten eurohässäkkä ei vaikuttanut heihin millään tavalla – ainakaan negatiivisesti. Jos uudet vahvistukset istuvat hyvin Riveiron permanenttiin, Inter on todella vaarallinen nippu loppukaudella.

Vetosuositus

Momentum on nyt paremmin Interin puolella ja lähden rohkeasti turkulaisten kelkkaan. KuPS tulee varmaankin parantamaan ennemmin tai myöhemmin, mutta tällä hetkellä Interiä on vaikea pysäyttää. Vetosuositus on Inter voittaa ottelun kertoimella 2,90. Varovaisemmat pelurit ottavat tasoituksellisen vedon, jolloin esim. tasapelillä saa omat pois.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun KuPS – FC Inter ja kohteeseen veto ”FC Inter voittaa ottelun”. Jos FC Inter voittaa ottelun, saat 290 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai KuPS voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.