KuPS:in rohkea alku ei tuottanut tulosta – Legia Varsova jatkaa

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseura lähti hyvistä astelmista Eurooppa-liiga -karsinnan kotiotteluunsa suurseura Legia Varsovaa vastaan; vieraissa ei maalinteossa onnistuttu, mutteivät puolalaisetkaan iskeneet yhtä osumaa enempää. Maaleja ei vain nähty tänään senkään vertaa – KuPS:in urhea taival kilpailussa päättyi.

Keltamustat tulivat loppuunmyydylle kotistadionilleen täynnä tahtoa, ja hakivat maalia selkeästi vieraitaan hanakammin. Tarkkuus oli kuitenkin kateissa; tunnin pelin kohdalla ottelussa oli lauottu kerran kohti maalia – vieraiden toimesta.

Varttia ennen täyttä peliaikaa Jani Honkavaara haki joukkueensa peliin entistä enemmän hyökkäävyyttä, korvaamalla Ville Saxmanin kentällä Ats Purjeella. Tätä ennen Legia oli ehtinyt tehdä jo kaksi vaihtoa.

Legialle tarjoiltiin ottelun loppuminuuteilla voittoa tarjottimella, kun Sandro Kulenovic asettui ampumaan rankkaria. Kroatialainen ei kuitenkaan onnistunut ratkaisemaan ottelua pilkulta.

89. minuutilla kentälle juosseen Tucon mukaantulokaan ei KuPS:ia auttanut; Legia vei jatkopaikan kotona tekemällään osumalla.