Lähde: Huippuvalmentaja uhmaa vakavaa sairauttaan – lähti sairaalasta päästäkseen Serie A -avaukseen

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa etelärannikon derby! Lunasta mojova talletusbonus!

Kerroimme heinäkuun puolivälissä, kuinka Serie A:n Bolognan päävalmentaja Sinisa Mihajlovic oli sairastunut leukemiaan. 50-vuotiasta serbivalmentajaa odotti raskas kemoterapia, mutta hän aikoi siitä huolimatta jatkaa joukkueen valmentamista.

Nyt La Gazzetta dello Sport kirjoittaa, että Mihajlovic on lähtenyt bolognalaiselta klinikalta ensimmäisen kerran kuuteen viikkoon. Hänen aikomuksenaan on istua Bolognan vaihtopenkillä tämäniltaisessa Serie A -avauksessa Hellas Veronaa vastaan.

Mihajlovic on valmentanut Bolognaa myös syöpähoitojensa aikana, hyödyntäen modernia teknologiaa. Se ei kuitenkaan intohimoiselle futismiehelle riitä, vaan hän haluaa olla läsnä joukkueensa kauden avauksessa.

Ratkaisua pidetään riskialttiina, sillä kemoterapia voi heikentää immuunijärjestelmää. Mihajlovicin lääkärit ovat kuitenkin tehneet läheistä yhteistyötä Bolognan taustaryhmän kanssa varmistaakseen valmentajan turvallisuuden illan pelissä.

Loistavana vapaapotkuspesialistina peliuransa aikana tunnettu Mihajlovic on aiemmin valmentanut muun muassa AC Milania ja Serbian A-maajoukkuetta.

Ottelu Hellas Verona-Bologna alkaa Suomen aikaa kello 21.45.

Lähde: Football-Italia

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Valioliigassa etelärannikon derby! Lunasta mojova talletusbonus!