Maailman himoituin pokaali tulee Suomeen perjantaina – Jari Litmanen ja Sami Hyypiä muistelemassa Mestarien liiga -voittojaan

© Kuva: Getty Images

Perjantai 9.8. kalenteriin niin kuin olisi jo. Ainakin jos sattuu asumaan pääkaupunkiseudulla, ja on suuri jalkapallon Mestarien liigan ystävä.

Tuolloin suomalaisille avautuu nimittäin historiallinen tilaisuus ihastella seurajoukkuejalkapalloilun himoituinta palkintoa, Mestarien liigan isokorvaista voittopokaalia lähietäisyydeltä. Kannu saapuu Suomeen nyt ensimmäistä kertaa. Tapahtuma toteutuu Mestarien liigan ja Pepsi MAX®:n yhteistyön ansiosta.

Pokaali on nähtävissä Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa kello 11.00-17.00. Sen kanssa on myös mahdollista kuvauttaa itsensä.

Tilaisuudessa ovat läsnä myös suomalaisen jalkapalloilun omat supertähdet, Mestarien liigan vuonna 1995 voittanut Jari Litmanen, kymmenen vuotta myöhemmin tempun toistanut Sami Hyypiä sekä maan johtavaksi televisioasiantuntijaksi noussut entinen huippupelaaja Petri Pasanen. Litmasen ja Hyypiän lisäksi muita suomalaisia ei olekaan Mestarien liigaa toistaiseksi voittanut.

– On upeaa antaa suomalaiselle jalkapallokansalle tämä ainutlaatuinen mahdollisuus, Pepsi Maxin Marketing Manager Diep Nguyen hehkuttaa.

– Pepsi MAX tietää, miten paljon Mestarien liiga merkitsee jalkapallofaneille, ja siksi haluamme kunnioitaa tätä intohimoa luomalla ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä pokaali ja ottaa selfie pokaalin kanssa.

Faneilla on mahdollisuus ottaa kuva pokaalin kanssa, ja päivän aikana aikana kuoro laulaa Mestarien liigan hymnin ennen kunkin supertähden haastattelua. Valokuvia otetaan saapumisjärjestyksessä.