Vaikka Adil Rami on pelannut uransa aikana muun muassa Valencian ja AC Milanin kaltaisissa suurseuroissa, sekä kaksissa EM-kisoissa, oli topparin uran huipennus tietyllä tavalla kesän 2018 MM-turnaus. 33-vuotias ranskalainen ei pelannut itse kisoissa minuuttiakaan, mutta sai juhlia muun joukkueen kanssa maailmanmestaruutta.

Rami koreine viiksineen oli muutenkin vahvasti median polttopisteessä, sillä seurustelihan hän maailmankuulun viihdetaiteilijan Pamela Andersonin kanssa. Kesäkuussa parisuhde päättyi kuitenkin dramaattiseen eroon. Etenkin Baywatchista tuttu Anderson vuodatti eropäätöstä avoimesti Instagramissa, syyttäen Ramia valehtelijaksi. Andersonin mukaan puolustaja ”eli kaksoiselämää” ja viimeiset kaksi vuotta olivat ”yhtä petosta”.

Ero Andersonista ei ilmeisesti kuitenkaan jää Ramin kesän ainoaksi takaiskuksi, vaan nyt puolustajalta on mennyt alta myös työpaikka. Tosin peiliin saa Rami katsoa nytkin.

Daily Mailin mukaan Marseille antoi Ramille kenkää tämän mentyä mieluummin tosi-tv-ohjelman kuvauksiin kuin Marseillen harjoituksiin. Rami oli väittänyt seurajohdolle olevansa toipumassa loukkaantumisesta, mutta matkasikin mutapainimaan Suomenkin TV-katsojille tuttuun Fort Boyardiin.

Loukkaantumisen teeskentely tuli Ramilta jo vahvasta muistista, sillä hän lintsasi treeneistä myös Andersonista erottuaan. Seurajohdon mitta tuli kuitenkin lopullisesti täyteen vasta nyt.

ODDSbible

@ODDSbible
Marseille defender Adil Rami has been sacked by the club after he skipped training to compete in the French TV show Fort Boyard, where he took part in a mud-wrestling battle 😂