MLS:n suomalaisseura erotti valmentajansa – uusi koutsi kaksinkertainen MM-kisapelaaja

© Kuva: Getty Images

MLS-seura Montreal Impact tiedottaa kotisivuillaan erottaneensa tehtävästään päävalmentajansa Rémi Garden. Ranskalainen oli valmentanut Impactia marraskuusta 2017 lähtien. Impactissa pelaa myös kaksi Huuhkajien pelaajaa, puolustaja Jukka Raitala sekä neljässä MLS-ottelussa neljä maalia tehnyt Lassi Lappalainen.

Impact on hävinnyt viimeisestä kahdeksasta ottelustaan kuusi, ja playoff-paikka on lähellä karata käsistä.

Uudeksi valmentajakseen Impact nimitti kolumbialaisen Wilmer Cabreran. Cabrera sai vain reilua viikkoa aiemmin kenkää Houston Dynamon valmentajan paikalta, mutta uusia töitä ei tarvinnut odottaa pitkään.

– Toivomme palauttavamme pelaajaryhmän itseluottamuksen kauden loppusuoralle, saavuttavamme playoff-paikan ja esiintyvämme hyvin Kanadan mestaruusfinaalissa, Montreal Impactin toimitusjohtaja Kevin Gilmore perusteli päätöstä.

51-vuotias Wilmer Cabrera teki pelaajauransa puolustajana tai keskikentän pohjalla. Hän pelasi Kolumbian joukkueessa vuosien 1990 ja 1998 MM-kisoissa sekä neljässä Etelä-Amerikan mestaruusturnauksessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.