Valioliiga
Newcastle – Arsenal
Sunnuntai 11.08. klo 16:00

Valioliigan avauskierros jatkuu sunnuntaina. Yksi mielenkiintoisista otteluista on Newcastlen ja Arsenalin välinen koitos. Newcastle-fanien raivo omistaja Mike Ashleyta kohtaan nousi uusiin sfääreihin, kun loistavaa työtä tehnyt Rafa Benitez päästettiin seurasta pois. Arsenal yrittää ponnistaa takaisin top 4 -joukkueeksi, eikä se ole välttämättä kovin helppo homma.

Newcastlelle voi ennustaa vaikeuksia Benitezin jälkeen. Espanjalaiskoutsi menetti motivaationsa, kun seura ei satsannut asioihin luvatulla tavalla. Benitezin korvaava Steve Bruce kuulostaa hätäratkaisulta, vaikka kokenut mies onkin. Lisäksi Solomon Rondon ja Ayoze Perez lähtivät muille maille hyökkäyksestä, mutta korvaajat ovat aivan mitat täyttäviä miehiä. Lähellä deadlinen loppua mukaan naarattiin vielä vanha kunnon Andy Carroll.

Arsenal teki muutaman täsmähankinnan ja ylöspäin joukkue on viime kauden tapaan kyvykäs. Alakerta ei edelleenkään vakuuta tämä saattaa olla ratkaiseva tekijä, kun jyvät erotetaan akanoista top 4 -kamppailussa. Pahaksi onneksi Laurent Koscielny siirtyi kesällä Bordeauxiin. Arsenalin kannalta hyvä asia on, että Unai Emery jatkaa joukkueen peräsimessä, sillä toinen kausi voi tuoda kaivattua vakautta joukkueeseen.

Vetosuositus

Ottelun kuva tulee olemaan mielenkiintoinen. Newcastle lähtee todennäköisesti tarkan puolustuksen kautta ja pyrkii vastaiskuilla hajottamaan Arsenalin alakerran. Arsenal ottanee työmiehen roolin ja hallitsee pallollista peliä. Vetoihin otetaan ohkaisesti vierasvoittoa – vetosuosituksena on Arsenal voittaa ottelun kertoimella 1,88.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Newcastle – Arsenal ja kohteeseen veto ”Arsenal voittaa ottelun”. Jos Arsenal voittaa ottelun, saat 188 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Newcastle voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]