Paulus Arajuuren siirto lähestyy – Brøndby löysi suomalaiselle korvaajan?

© Kuva: Juha Tamminen

31-vuotias Huuhkajien varakapteeni Paulus Arajuuri on lähellä siirtoa uusiin ympyröihin. Arajuuren sopimus tanskalaisen Brøndbyn kanssa päättyy vuoden 2019 lopussa, ja seuran jalkapallojohtaja Carsten V. Jensen myönsi maanantaina, että uuden puolustajan tulo seuraan riippuu siitä, vaihtaako suomalaistoppari maisemaa.

– Jos Paulus on täällä, kun siirtoikkuna sulkeutuu 2. syyskuuta, meille ei tule uutta miestä, Jensen kommentoi Ekstra Bladetille.

Nyt tuo uusi mies on kuitenkin lähellä siirtoa Brøndbyyn. Eurosportin mukaan 25-vuotias norjalaistoppari Sigurd Rosted on jo Brøndbyn lääkärintarkastuksessa ja siirtoa viimeistellään. Norjan A-maajoukkuerinkiinkin kuuluva Rosted on pelannut viimeiset 1,5 vuotta belgialaisessa Gentissä.

Arajuuren uudeksi osoitteeksi on puolestaan varmistumassa kyproslainen Pafos FC, kuten jo viikko sitten uumoilimme. Ekstra Bladet vahvistaa suomalaispuolustajan käyneen viime viikolla Kyproksella siirtoa pohjustamassa. Viime sunnuntain tappiollisessa sarjaottelussa (0-3) Aarhusia vastaan Arajuuri ei pelannut, vaan seurasi koko ottelun vaihtopenkiltä.

Tänään kyproslaissivusto Balla kertoo, että Arajuuri matkustaa Välimeren saarelle pian sopimuksen viimeistelläkseen. Samalla Pafos on hankkimassa toistakin topparia, sillä saman lähteen mukaan myös Las Palmasissa viime kauden pelannut 30-vuotias Deivid siirtyisi Arajuuren seuratoveriksi.

Viisi vuotta sitten perustettu fuusioseura Pafos FC sijoittui edellisellä kaudella Kyproksen pääsarjassa kahdeksanneksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.