Paris Saint-Germain on Ranskan supercupin mestari vuosimallia 2019 voitettuaan lauantaina Stade Rennais’n 2-1. Ottelu pelattiin Shenzhenissä Kiinassa.

Paris Saint-Germain

@PSG_inside
⌚️ Fin du match ! Victoire du Paris Saint-Germain, qui remporte son 9⃣e Trophée des Champions 🏆 #PSGSRFC

Paris Saint-Germain 2⃣ - 1️⃣ @staderennais

#ChinaSummerTour2019🇨🇳

Stade Rennais siirtyi johtoon 13. minuutilla hyvän prässin seurauksena. Lopuksi Benjamin Bourigeaud keskitti rangaistusalueelle Adrien Hunoulle, joka ohjasi pallon lähietäisyydeltä sisään. 0-1.

Varhaisesta osumastaan huolimatta Stade Rennais oli ottelussa selkeästi vastaanottava osapuoli. Se sai pitää johtoasemastaan kiinni 57. minuutille asti.

PSG tuli tasoihin hienon kuvion päätteeksi. Marquinhos nosti pelivälineen taidokkaasti puolustuslinjan taakse Pablo Sarabialle, joka jatkoi sen maalin edustalle Kylian Mbappélle. Ranskalaishyökkääjän tarvitsi enää siirtää pallo tyhjään verkkoon. 1-1.

Noin varttia myöhemmin Ángel Di María iski pariisilaisten voittomaalin. Hän ampui pelivälineen tarkalla kudilla vapaapotkusta sisään rangaistusalueen tuntumasta. 2-1.

PSG on nyt 24 kertaa pelatun Ranskan supercupin historian menestynein joukkue yhdeksällä mestaruudellaan. Ennen lauantain ottelua sen kanssa tasalukemissa oli Lyon. PSG on voittanut jokaisen Ranskan supercupin vuodesta 2013 lähtien. Aiemmat mestaruutensa se nappasi vuosina 1995 ja 1998.

Paris Saint-Germain pääsi tämän vuoden supercupin voitettuaan viime kaudella Ranskan pääsarjan Ligue 1:n. Stade Rennais osallistui supercupiin viime kauden Ranskan cupin mestarina.