PSG:n tähtipelaajat joukolla sairastuvalle – miten vaikuttaa Neymarin tilanteeseen?

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Vaikka PSG on pelannut tällä kaudella jo Ranskan Supercupin sekä kolme sarjaottelua, on suurin huomio joukkueen ympärillä keskittynyt siihen, mihin brassitähti Neymar siirtyy. Eikä Neymar ole edes pelannut vielä ainuttakaan ottelua.

Sunnuntai-iltana PSG kaatoi Toulousen helposti 4-0, mutta päällimmäiseksi illasta nousivat loukkaantumiset. PSG joutui tekemään kaikki kolme vaihtoaan loukkaantumisten vuoksi, ja vammat kohdistuivat nimen omaan joukkueen terävimpään kärkeen.

Ensimmäisenä kentän joutui jättämään Edinson Cavani, joka loukkasi jo 14. minuutilla oikeaa pohjettaan. Vuodesta 2013 PSG:ssä pelannut Cavani oli tehnyt maalin molemmissa aiemmissa sarjaotteluissaan.

Viisi minuuttia ennen taukovihellystä oli toisen loukkaantumisen vuoro. Toppari Abdou Diallo oli saanut tällin päähänsä eikä pystynyt jatkamaan pelaamista.

Todella synkäksi PSG:n ilta muuttui 66. minuutilla. Tällöin selvisi, ettei myöskään supertähti Kylian Mbappé pystynyt jatkamaan peliä. 20-vuotias Mbappé loukkasi takareittään ja poistui stadionilta pelin jälkeen kainalosauvojen tukemina.

Sairastuvalla oli ruuhkaa jo ennen edellämainitun kolmikon loukkaantumisia. Sivussa olivat ottelusta saksalaiset Julian Draxler ja Thilo Kehrer sekä uusi tulokas Ander Herrera. Cavanin ja Mbappén loukkaantumiset aiheuttanevat puolestaan PSG-johdolle todella harmaita hiuksia, sillä käytettävissä on nyt ainoastaan yksi hyökkääjä, Cavanin korvannut 30-vuotias Eric-Maxim Choupo-Moting. Sunnuntaina kamerunilainen onnistui joka tapauksessa hyvin tehtyään kaksi maalia.

Neymar on tiettävästi nilkkavammastaan toipunut, mutta pariisilaisten valmennus- ja seurajohto istutti tähteä katsomossa. Valmentaja Thomas Tuchel selvitti ennen ottelua, että Neymar pelaa vasta sitten, kun hänen sopimus- ja siirtotilanteeseensa on saatu selvyyttä. Kenties Cavanin ja Mbappén loukkaantumiset vaikuttavat kuitenkin brasilialaisen tilanteeseen hyvinkin merkittävästi?

PSG kohtaa seuraavassa pelissään ensi perjantaina vieraskentällä Metzin. Sen jälkeen edessä on maaottelutauko.

Lähteet: BBC ja AS

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS