Serie A:n Bundesliigaan vaihtanut laituri ei pitkään miettinyt: ”Kun tällainen seura kyselee”

© Kuva: Getty Images

Bayern München vahvisti eilen hankkineensa hyökkääjä Ivan Perisicin Serie A -seura Internazionalesta. Siirtosopimus koskee lähtökohtaisesti vain kauden mittaista lainaa, mutta sisältää tiettävästi vähintään osto-option.

Kroatialainen kommentoi maisemanvaihdostaan.

– Se tapahtui hyvin nopeasti. Kaikki tietävät, miten Leroy Sanélle kävi. Toivon hänelle pikaisinta mahdollista paranemista.

Man Cityn laituri oli bundesliigaseuran hankintakohde numero yksi, mutta loukkaantui pahasti siirtoikkunan viime hetkillä.

– Kun Bayernista soitettiin, tein muuttopäätöksen perheeni kanssa muutamassa tunnissa. Kun tällainen seura kyselee, ei voi kieltäytyä.

Perisic joutuu kovaan kilpailuun peliajasta; seurassa on samalle pelipaikalle jo Kingsely Coman, Serge Gnabry ja Alphonso Davies. Kokenut peluri vakuuttaa valmiuttaan.

– Siirryin ollakseni osa joukkuetta, pelatakseni paljon otteluita. Kausi on kuitenkin pitkä ja otteluita paljon, kaikki eivät voi pelata niistä kaikissa. Pre-season Internazionalessa sujui hyvin, uusi valmentaja Antonio Conte on vaativa luotsi. Hänen harjoituksistaan tulee olemaan kaudella paljon hyötyä.

Lähde: Goal


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliJakob Dunsby palasi Norjaan – mitä HIFK:n ja alkukaudella loistaneen laiturin välillä oikein tapahtui?
Seuraava artikkeliSJK – IFK Mariehamn: Tärkeät pisteet jaossa